Jolie Box Elokuu 2016

jolie-box-elokuuKyllä, nyt se on täällä, elokuun Jolie Box! Elokuun boksi antoi odotuttaa itseään huomattavasti edellistä pidempään, mutta tänään viimein sain töihin viestin, että illaksi olisi hypisteltävää. Viime kuun boksin sisällön voit käydä kurkkaamassa täällä. Mutta nyt tämän kuun sisällön pariin!

patyka-body-milkPatyka Almond Blossom Body Milk -mantelinkukkavartalovoide oli mieluisa yllätys, sillä kulutan vartalovoiteita todella paljon, joka ilta. Voide uudistaa, ravitsee, suojaa, ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä tarjoaa pitkäaikaista kosteutusta ranskalaisella luksuslaadulla. Silkkisen pehmeä vartalovoide lupaa jättää iholle kevyen ja ylellisen mantelipuun kukan tuoksun. Tämän pitäisi imeytyä nopeasti ja koostumus vaikuttaa ihanan lupaavalta: mm. aloe veraa, karitevoite ja aprikoosinkiviöljyä. Sopii myös herkälle iholle ja after suniksi rauhottavan vaikutuksen ansiosta. Sounds great!

Täysikokoinen tuote (ovh. 26€/150ml)

couleur-caramel-twist-lipsCouleur Caramel Twist & Lips -huulipunakynä on hoitava huulipunauutuus. Helposti levittyvä koostumus sosältää huulten ihoa ravitsevia ja suojaavia raaka-aineita kuteen luomusertifioituja jojoba- ja viinirypäleensiemenöljyä. Karhunvadelman sävy (403) ei ensisilmäyksellä vaikuta parhaalta mahdolliselta, mutta annan sille ehdottomasti mahdollisuuden – huulituotteet saattavat välillä yllättää.

Täysikokoinen tuote (ovh. 19,50€/3g)

moisturising-fiber-maskL’Atélier des Délices Moisturising Fiber Mask lupaa elvyttää auringon paahtamat kasvot. Tämä on kertakäyttöinen sheet mask, jälleen ranskakalisen huippulaatuisen tuotemerkin pika-apu janoiselle iholle. Naamion pohjana onh 100% biohajoava lyocell/kasvikuitu. Kuituun on integroitu ruusuöljyä, aprikoosinkiviöljyä, glyseriiniä, hyaluronihappoa ja F-vitamiinia sisältävä geeli. Tarjoaa tehokosteutusta kaikille ihotyypeille. Vaikuttaa ihan supermielenkiintoiselta tuotteelta, jota lähden enemmän kuin mielellään testaamaan jonain pimenevänä hemmotteluiltana!

Täysikokoinen tuote (ovh. 10.50€/kpl)

john-masters-organics-sea-mistJohn  Masters Organics Sea Mist -suolasuihke herätti täällä suunnalla hihkaisuja, sillä juuri kyseistä tuotetta olen halunnut testata ja John Masters -tuotteet ovat ihan supereita! Toki tällä hetkellä käytössä on ihana Balmain kuten viime postauksessa kirjoittelinkin, mutta tämä pääsee rinnalle testiin. Suihkeen sisältämä luonnollinen merisuola antaa rakennetta ja volyymia. Luomusertifioitu laventeli suojaa hiuksia kuivumiselta. Voidaan käyttää joko pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin pidentämään pesuväliä. Sopii kaikille hiuslaaduille, ihanteellinen etenkin ohuille ja hennoille hiuksille.

Matkakokoinen tuote (ovh. 12€/60ml, 30€/226ml)

weleda-skin-foodWeleda Skin Food -monitoimivoide on kuulemma kulttituote, jonka täyteläinen koostumus sopii täsmätuotteeksi esimerkiksi pienille ruhjeilla, halkeileville kantapäille, karheille kyynärpäille ja rohtuneille huulille. Se kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa tehokkaasti kasviöljyjen ja -uutteiden voimalla. Peruskäyttökamaa, joka varmasti tulee käytettyä, mutta joka ei suurempaa innostusta herätä.

Täysikokoinen tuote (ovh. 10,90€/30ml)

naturativ-käsibalsamiNaturativ -elvyttävä käsibalsami on boksin ainut todellinen näytekoko. Balsami tuoksuu karpalolle ja sitruunalle. Hyvin imeytyvä koostumus uudistaa, kosteuttaa, pehmentää, kirkastaa ja rauhoittaa käsien ihoa ja kynsiä. Auringonkukka-, oliivi- ja avokadoöljyt vahvistavat ja suojaavat ihoa.

jolie-box-elokuu-tuotteetElokuun Jolie Box sisälsi siis kaiken kaikkiaan jopa 5 täysikokoista, kaupassa myytävää tuotetta (tosin yksi matkakokoinen, mutta lasken sen täysikokoiseksi, sillä tämä on isomman pullon lailla yleinen myyntituote) ja boksin arvo kohoaa melkein 80 euroon, ihan huikeaa. Tuotteista jokainen pääsee käyttöön ja uusia, tutustumisen arvoisia, uusia merkkejä tuli vastaan taas useampi. Boksi ei tuntunut sisällöltään niin runsaalta kuin heinäkuu, mutta tuotteet ovatkin täysikokoisia, mikä korjaa asian. Jolie Box ei siis tuottanut pettymystä tälläkään kertaa, olen niin innoissani tästä boksista!

 


3 thoughts on “Jolie Box Elokuu 2016

Jätä kommentti