Esittelyssä palkittu RAAW Alchemy

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Olen aina enemmän kuin innoissani, kun saan käsiini jotain aivan uutta kosmetiikkaa ja olen juurikin se, joka ei juuri koskaan osta samaa tuotetta kahta kertaa peräkkäin – uusia tuotteita on ihana päästä kokeilemaan! Siksi ilolla jaankin teille nyt aivan mielettömän uutuussarjan Twisben valikoimasta: *RAAW Alchemy.

Tanskalainen RAAW Alchemy on palkittu ihonhoito- ja parfyymisarja, jonka minimalistisen kauniit pakkaukset ja hurmaavan ainutlaatuiset tuoksut vievät välittömästi mennessään. RAKASTAN kiehtovan mystistä blue tansy -eteeristä öljyä, joka antaa paitsi kauniin sinisen sävyn, myös aistikkaan ja mieltä rauhoittavan tuoksukokemuksen sekä useita vertaansa vailla olevia ihonhoidollisia hyötyjä. Tutustuin tähän yhteen maailman kalleimmista eteerisistä öljyistä reilut pari vuotta sitten ja siitä lähtien sillä on ollut erityinen paikka erityisesti omissa tuoksumuistoissani. Ja onhan tuo sininen sävy nyt yksinkertaisesti upea!

Itse tuotteet ovat juuri niin ylellisiä kuin ulkomuoto antaa ymmärtää – rakastuin näihin välittömästi. *Cleasing Silk on putsareiden aatelia ja on yksi iltasuihkun kohokohdista. Rauhoittava ja huumaavan tuoksuinen puhdistusöljy muuttuu balmista maitomaiseksi ja puhdistaa meikin yms. erinomaisesti. Iho jää kosteutetuksi ja pehmeäksi. Ehdottomasti jatkoon!

*Blue Drops -kasvoöljy sekä *Calming Blue Balm -kasvobalmi jatkavat ihanaa blue tansy -linjaa. Tämä palkittu öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta aivan erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle akneiholle. Nopeasti imeytyvä öljy sisältää anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja tärkeitä antioksidantteja rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Aivan ihana tuote kerta kaikkiaan. Kohti viileämpiä säitä suunnatessa tämä Calming Blue Balm on puolestaan erinomainen apuri lukitsemaan kosteuden ja ravitsemaan ihoa. Kuten balmit yleensä, on tämäkin sellainen joka paikan höylä, jota voi käyttää juuri siellä, missä iho sitä eniten tarvitsee – olipa kyseessä sitten huulet, jokin yksittäinen kuiva kohta tai kenties koko kasvot. Itse tykkään hyödyntää balmeja erityisesti yöllä koko kasvoilla tuomaan erityisesti huolenpitoa varsinkin kylmempinä vuoden aikoina. Balmit ovat tosi riittoisia, joten pienestä purkista riittää iloa varsin pitkään.

*Gold Drops ei häviä Blue Dropseille missään muussa kuin tuoksussa, sillä tämäkin öljy on mieletön – magic in a bottle, kuten brändi itse sanoo. Tämä öljy on suunniteltu vastaamaan erityisesti kosteusköyhän ihon tarpeisiin tuoden sille ravinteita samalla, kun se taistelee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan. Öljy uudistaa ihoa ja auttaa häivyttämään esimerkiksi tummia läiskiä. Tämäkin öljy imeytyy yllättävän nopeasti ja jättää ihon aivan superpehmeäksi. Täydellinen tuote tähän syksyyn!

RAAW Alchemy -tuotteet löytyvät nyt Twistbe:n valikoimasta ja pääset tutustumaan niihin tarkemmin *täällä.


Jätä kommentti