Testissä Balmain suolasuihke & kuivashampoo

balmain-hiustuotteetKyllä, Balmain on juuri niin ihana kuin sen voi kuvitellakin olevan. Siksi halusinkin tulla esittelemään teille pari tärppiä Balmainin hiustuotevalikoimasta, joka tuo ihanaa pientä luksusta arkeen. Hiukseni on luonnostaan liukas ja usein erityisesti heti pesun jälkeen kaipaan siihen enemmän rakennetta. Nyt on löytynyt niin ihanat apulaiset, etten meinaa pysyä housuissani. Mikä parasta, näissä tuotteissa on toimivuuden lisäksi aivan äärimmäisen ihana, ylellinen tuoksu.

balmain-suolasuihkebalmain-salt-spray

Balmain Salt Spray on yksi kehutuimmista suolasuihkeista, joihin olen koskaan törmännyt. Monet ovat kehuneet tämän olevan jopa markkinoiden paras eikä se kyllä hirveän pieleen mene. Liian ”tujut” suolasuihkeet tekevät hiuksista ikävän lähmäisen ja tuntuiset sekä todella takkuiset ja kovat, minkä vuoksi niiden käyttö on aina jäänyt. Tällä sen sijaan saa hiuksiin mukavasti kaivattua rakennetta ilman lähmäistä tai liian kovaa fiilistä – varsinkin, kun tuotetta suihkii ensiksi käsiin ja sen jälkeen käsien kautta hiuksiin. Ja kuten jo aikaisemmin mainitisinkin, tuoksu on niin mieletön, että näitä tuotteita halua suihkia ihan muutenkin vain. Vaikka hinta on huomattavasti korkeampi kuin markettien suolasuihkeilla (pyörii siinä 18€ huiteilla), on se kuitenkin melko maltillinen luksustalon merkiltä.

balmain-dry-shampoobalmain-kuivashampoo

Olen kokeillut varmaan kymmeniä kuivashampoita ja olen niiden suhteen aika nirso. En kaipaa kuivashampoolta niinkään kovaa puhdistavuutta vaan rakennetta ja tuuheutta. Voisin itse asiassa joskus tehdä jonkun sortin kuivashampoo vertailun, sillä niistä kyllä riittäisi muutama sananen (niin hyvää kuin huonoakin) sanottavaksi. Mutta nyt tähän Balmainin kuivashampooseen, joka lunasti paikkansa jatkoon. Tuoksu toistaa tuttua ihanaa Balmain maailmaa ja suihke on todella hienojakoista – toisin kuin useimmat kuivashampoot, tämä ei jätä tummaa hiusta yhtään valkoiseksi ja himmeäksi, ehdottomat plussat siitä. Tuuheutta ja rakennetta tulee hyvin ja hiuksia on helpompi käsitellä. Näistä ominaisuuksista huolimatta hiukset ei muutu yhdeksi klimpiksi, joista ei enää sormetkaan (puhumattakaan harjasta) mene läpi, minkä vuoksi tämä nousi yhdeksi suosikkikuivashampookseni. Myös puhdistavuutta tästä löytyy omaan makuuni sopivasti. Suosittelen testaamaan erityisesti silloin, kun kuivashampoolta hakee tuuheutta ja rakennetta. Ihan ässä!

Balmainin sarjasta haluaisin ehdottomasti testata vielä ainakin Silk Perfumen, josta olen kuullut pelkästään hyvää ja itse asiassa koko sarja vaikuttaa sen verran kiinnostavalta, että ne täytynee joskus kahlata läpi.

Mutta nyt ihanaa viikonlopun jatkoa, me suunnataan huomenna Rodokselle, joten blogi viettää hetken hiljaiseloa (ellen ehdi ajastaa postauksia vielä tänään valmiiksi)! Palataan!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s