Lumene Glow Reveal -pikakasvohoito

lumene-glow-reveal14012594_10209929232618321_841447487_oNyt kaikki kiireiset, enää ei ole tekosyytä skipata kasvohoitoja ja jos rehellisiä ollaan, tämä tuote kannattaa laittaa muistiin kaikkien erinomaista kasvojenhoitotuotetta etsivien. Lumene on viime aikoina yllättänyt todella positiivisesti uusilla tuotteillaan. Ensiksi Mystic Volume -ripsiväri, joka on paras ripsiväri, jota olen ikinä käyttänyt (ainoa miinus siitä, että se kuivuu tosi nopeasti) ja nyt tämä, Glow Reveal 60 Second Facial – kirkastava pikakasvohoito.

Kuten nimi antaa ymmärtää, naamion tarvitsee antaa tehdä taikojaan vain ja ainoastaan minuutin. Naamion tarkoitus on lisätä ihon hehkua kolmivaiheisesti. Tuotetta levitetään toisin kuin yleensä nimenoman kuivalle iholle pyörivin liikkein, jätetään vaikuttamaan minuutin ajaksi ja huuhdellaan lopuksi pois lämpimällä vedellä. Mietin aluksi, tuntuuko kuivalle iholle levittäminen ikävältä, mutta tämän koostumus on todella pehmeä ja rakeet ovat hyvin hellävaraisia, joten no worries. Myös tuoksu tässä on ihanan raikas (jotenkin ehkä eukalyptuksinen?) ja sen tuomasta lisäfiiliksestä tykkään kovasti! Naamio kuivahtaa iholle nopeasti ja kohta minuutti onkin jo mennyt ja homma on hoidossa. Kolmivaiheisen vaikutuksen näin pikaisesti mahdollistaa tuotteen ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyy kätevästi kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt.

lumene-glow-reveal-60-secondOlin todella yllättänyt tämän tehosta – yleensä naamiot tai kuorinnat eivät herätä hirveästi vau-tunteita, sillä en ole jotenkin nähnyt niiden tuovan mitään kovin näkyvää eroa entiseen. Tämän kasvohoidon jälkeen sen sijaan iho oli oikeasti silminnähden kirkkaampi ja hehkuvampi ja mikä parasta, sitä ei kiristänyt lainkaan (kiitos tuotteen sisältämien lakka- ja tyrniöljyjen). Olen ihan myyty! Uskallan jopa sanoa omasta puolestani, että tykkään tästä Lumenen tuotteesta huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi yli puolet kalliimmasta GlamGlown supersuositusta Youthmudista. Tilin saldo kiittää!

Kuorintojahan suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa, mutta tätä voi käyttää aina, kun iho tuntuu olevan eloton, harmaa ja tarvitsee tehokkaan kasvohoidon tai haluat muuten vain ihanaa hemmottelua – vaikka päivittäin. Itselleni tästä tuli ehdottomasti tuote, joka jää vakituiseen käyttöön.

Oletteko te ehtineet vielä testailla tätä uutuutta? Ilmeisesti ainakin Livboxaajat taisivat tämän boksistaan löytää!


2 thoughts on “Lumene Glow Reveal -pikakasvohoito

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s