Janoisen ihon must have – esittelyssä Antipodesin uutuusseerumi

Postauksen tuote on saatu PR-näytteenä.

Tuntuuko iho suorastaan janoavan kosteutusta? Jos vastasit kyllä, kannattaa lukea pidemmälle. Antipodes on nimittäin ihan hiljattain lanseerannut uuden, ainutlaatuisen hyaluronihapposeerumin, joka pitää ihon tutkitusti poikkeuksellisen pitkään (jopa 72 tuntia!) kosteutettuna. Pääsin testaamaan Maya-seerumia etukäteen ennen varsinaista lanseerausta ja voin kertoa, että tämä nousi omien suosikkien joukkoon välittömästi useastakin eri syystä. Todellinen löytö!

Oma ihoni on kosteusköyhä, sitä kiristelee helposti ja välillä tuntuu, että siihen voisi kerrostaa esimerkiksi hoitovesiä aivan loputtomiin. Siksi juuri Mayan kaltaiset seerumit ovat niitä, jotka tuntuvat tarjoavan iholle eniten sitä, mitä se kaipaa. Intensiivistä ja pitkäkestoista kosteutusta. Tämä seerumi jättää iholle aivan ihanan kosteutetun ja täyteläisen tunteen! Mayan koostumus eroaa useista muista seerumeista maitomaisuudellaan, koostumus muistuttaa juoksevaa voidetta . Seerumi imeytyy ihan hetkessä ja on toiminut itselläni erinomaisesti niin aamu- kuin iltakäytössä eli tämä ei esimerkiksi ole lähtenyt rullaamaan meikin alla. 

Seerumi sopii ympärivuotiseen käyttöön – se on täydellinen juuri nyt talven ja kuivan sisäilman kuivattamalle iholle, mutta tiedän jo nyt, miten oma ihoni tulee rakastamaan tätä myös kesällä. Maya antaa ravintoa ihon kosteustasapainosta vastuussa oleville bakteereille, mutta intensiivisesti kosteuttavan koostumuksen lisäksi se mm. neutraloi UV-säteiden haittoja hidastaen ikääntymismuutoksia ja vaalentaen pigmenttiläiskiä. Sen sisältämät fermentoidut maitohapot ja bisabol puolestaan rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. 

Seerumi on pakattu täyteen todella mielenkiintoisia ihoa helliviä ainesosia kuten hyaluronihappoa, aloe veraa, glyseriiniä, hunajaa sekä erilaisia leviä, merivettä, harakeke- ja kurkku-uutetta. Ja pakko mainita vielä tämän tuoksu – itse tykkään tästä tosi paljon! Raikas ja juuri sopivan kevyt. Tämä tuo ihanaa ylellisyyttä ihonhoitohetkeen!

Mikäli haluat tutustua tarkemmin tämän uutuuden ominaisuuksiin, lisätietoa löydät täältä.