Jolie Box Heinäkuu 2016

jolie_box_heinäkuuLoma alkoi ansaitsemallaan tavalla (sateesta huolimatta), kun aamulla puhelimeen tuli Jolie Boxin saapumisilmoitus ja pääsin heti viikon alkuun noutamaan tämän jännempääkin jännemmän yllätysboksin. Jos joltain on mennyt vielä ohi, on Jolie Box siis laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä yllätysboksi. Itse arvostan erityisesti lupausta siitä, että boksi on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen – toisin sanoen tuotteita on siis aina vähintään 48€ arvosta. Se, mikä tästä boksista tekee ihan äärimmäisen mielenkiintoisen tällaiselle kosmetiikkaintoilijalle on se, että luonnonkosmetiikan puolella melkein kaikki merkit ovat itselleni uusia ja tätä kautta niitä pääsee kätevästi testaamaan. Mutta hei, katsotaanko mitä heinäkuun boksi piti sisällään?

doft_uniqueUnique Leave-in Conditioner

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka kosteuttaa ja auttaa hiuksia säilyttämään värin. Tanskan luonnosta peräisin olevat ainesosat parantavat hiusten kuntoa ja ehkäisevät haalistumista, suojaavat hiuksia lämpökäsittelyn aikana sekä parantavat kammattavuutta. Kuulostaa lupaavalta ja juuri sopivalta omiin hiuksiini, lähden oikein innolla testaamaan!

13.90€ / 150ml (täysikokoinen)

Doft Kikatus -saippua

Kesän uutuus tuote, jossa tuoksuvat välimerelliset salvia ja appelsiini. Nimi on jotenkin niin hyväntuulinen, että alkaa hymyilyttää itseäkin – tulee mieleen kaikki kikatushetket, joita kavereiden kanssa on vietetty. Doft käyttää vain parhaita luonnon antimia, hurmaavia eteeristen öljyjen sekoituksia ja kasvipohjaisia rasvoja. Tuoksultaan kyseinen saippua on melko voimakas, mutta jotenkin kiehtova.

9€ / 100g (täysikokoinen)

jolie_boxHURRAW! Papaya pineapple -huulivoide

Ihanan kesäinen papaija-ananas -huulivoide on HURRAW! -uutuus. Koostumus näissä on todella kiva (tuo hieman kiiltoa ja kosteuttaa hyvin) ja tuoksu on todella kesäinen ja no, ananaksinen – aika erikoinenkin tietyllä tapaa. Mutta tykkään! Sisältää kylmäpuristettuja, huulia ravitsevia kasviöljyjä.

Juuri tätä kyseistä makua ei Jolien verkkokaupassa vielä ollut, mutta hinta on laskettu muiden HURRAW! -huulivoiteiden mukaan.

5.50€ / 4.3g (täysikokoinen)

Neal’s Yard Remedies -puhdistusliinat

Suloisessa pakkauksessa olevat puhdistusliinat sisältävät aloe veraa ja valkoista teetä ja näillä liinoilla voi puhdistaa kasvot ja poistaa meikit. Ne sopivat myös vartalon iholle ja lapsille. Aloe vera kosteuttaa ihoa, valkoinen tee kirkastaa ja uudistaa. Valmistettu 100% biohajoavasta luomupuuvillasta. Tällaiset on tosi käteviä reissuun ja esimerkiksi mökille, erityisesti tulevaa ulkomaanreissua ajatellen, kun nestemäärät on käsimatkatavaroissa rajalliset.

25 kpl/9,50€ (täysikokoinen)

Acorelle Sunbalm/Gel -aurinkosuojabalsami SPF 30

Täysin läpinäkyvä ja luonnollinen, suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Sopii myös kasvoille. Nykypäivänä haluaisinkin panostaa enemmän luonnollisiin aurinkosuojiin synteettisten sijaan, joten tämä tulee tarpeeseen.

5ml (norm. 30.90€/30ml)

jolie_box_heinakuuVelea Fina Silk -kasvojen puhdistussieni

Pesusienten aatelia! Yksi kasvosieni varastostani jo löytyy, mutta toinenkin tulee käyttöön vallan mainiosta. Tämä kasvosieni sopii kasvojen puhdistukseen, meikinpoistoon ja kuorintaan. Sieni on kerätty Kroatiasta puhtaan Adrianmeren alueelta ja se on luonnostaan antiseptinen ja hypoallergeeninen. Puhdistaam uudistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämän hinnan löytäminen osoittautui todella haastavaksi enkä siinä etsinnöistä huolimatta onnistunut.

Little Butterfly London Eternal Baby Massage Oil

Öljyjä, rakastan niitä kaikissa muodoissaan. Tämä sopii paitsi vauvaöljyksi, myös erinomaisesti aikuisille esimerkiksi after sun -tuotteeksi. Suojaava öljysekoitus on luomulaatuinen, se syväkosteuttaa ja ravitsee.Tuoksuu kevyesti sitruksiselle. Supersuloinen pakkaus!

10 ml (norm. 25.50€/50ml)

20160704_091024692_iOSAbsolution suihkugeeli ja vartalovoide

Sitten näihin mininäytteisiin. Absolution suihkugeeli ja vartalovoide sopivat kaikille ihotyypeille ja ne tuoksuvat vihreältä kesäpuutarhalta. Geeli on sulfaatiton ja pesee lempeästi hunajan, salvian ja lehmuksen voimin. Vartalovoide sen sijaan on silkkisen ohut, imeytyy nopeasti vahvistaen ihoa ja ehkäisten ikääntymisen merkkejä.

Mossa Skin Perfector Tinting Moisturiser

BB-voide, joka tasoittaa ihon sävyä kevyesti ja jättää mattapinnan. Sisältää hyaluronihappoa, luumuöljyä ja karitevoite ja sopii useimmille ihotyypeille käytettäväksi sellaisenaan. Sävynä on soft beige, joka todennäköisesti on omalle kesäiholleni aivan liian vaalea, mutta katsotaan. Mielenkiintoinen tuote! Mossahan on tosiaan Madaran pikkusisko, joten laatua on odotettavissa.

1.5ml (norm. 16.90€/50ml)

Mossa Cleanising Creme Mousse

Toinen mielenkiintoinen tuote Mossalta on tämä puhdistustuote, joka sisältää valkoherukan AHA-hedelmähappoja. Pesee kasvojen ihon raikkaaksi hellävaraisesti. Olen tosi kiinnostunut hedelmähappoja sisältävistä tuotteista, sillä ne ovat jotenkin kivempia kuin rakeiset kuorinnat. Tätä suositeltiinkin testattavaksi tuon Velean kasvojen puhdistussienen kanssa.

5ml (norm. 11.90€/200ml)

John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo

Tämä kuulostaa niin ihanalta, sillä rakastan sitä raikasta tuntua, kun hiustenhoitotuotteessa on piparminttua! Piparminttu edistää hiusten kasvua, mesiangervouute estää hiustenlähtöä, eukalyptysöljy hillitsee tulehduksia, sinkki vähentää hiuspohjan ärsytystä sekä suojaa hiuspohjaa, soijaproteiinit puolestaan kosteuttavat hiuksia tehokkaasti sekä vahvistavat karvatuppea. Puhdistava shampoo poistaa päänahasta ja hiuksista kertymiä. Sopii kaikille hiuslaaduille ja on ihanteellinen helposti rasvoittuvalle päänahalle, hennoille hiuksille sekä miehille. Sopii myös värjätyille hiuksille.

10ml (norm. 32€/236ml)

Kokonaisuudessa boksi oli mielestäni loistava ja jokaisen sentin väärti. Jos parilla kympillä saan näin paljon uusia mielenkiintoisia tuotteita testiin, maksan sen mielelläni. Kokonaisuus on harkittu ja laadukas.

Keep up the good work, Jolie! ❤


4 thoughts on “Jolie Box Heinäkuu 2016

Jätä kommentti