Uutta Leahlanilta – Aqua A -retinoliseerumi uudistaa ihoa ennennäkemättömällä tavalla

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu.

Uusia tuulia Havaijilla! Ylellisyyttä ja laatua huokuva Leahlani on näkynyt täällä mun blogissa jo useaan otteeseen, sillä brändin tuotteet ovat ihastuttaneet kerta toisensa jälkeen. Kaikki valmistetaan käsin pienissä erissä heidän omalla studiollaan Kauiailla ja raaka-aineista mahdollisimman moni hankitaan paikallisesti Havaijilta. Kuten olen aiemminkin kertonut, näihin tuotteisiin on valittu vain ja ainoastaan ihoa hoitavia ainesosia ja ne ovatkin erittäin tehokkaita ja ns. ”tiivistä tavaraa” ilman turhaa täytettä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei tuotteilla kannata turhaan lotrailla vaan pieni määrä riittää ja täten myös arvokkaampi hinta on perusteltu.

Retinolihan on yksi ihonhoidon puhutuimpia ja suosituimpia raaka-aineita, mutta usein sillä on myös haittapuolensa, erityisesti jos iho on yhtään herkempi. Leahlani on kuitenkin hiljattain lanseerannut mielettömän *Aqua A Retinoid Renewing Serum -seerumin, joka sisältää aivan uudenlaista A-vitamiinin muotoa, HPR-retinoideja. HPR-retinoidit muuttuvat ihossa suoraan retinolihapoksi, minkä vuoksi tämä muoto on paitsi ihoystävällisempi, myös muita retinoliyhdisteitä tehokkaampi. Vaikka oma ihoni ei ole retinolituotteisiin juurikaan tottunut, tästä ei ole tullut mitään ihoärsytyksiä ainuttakaan kertaa – toki kannattaa varmuuden vuoksi aloittaa maltilla.

Koska kyseessä on retinoliseerumi, on tämä aivan ihanteellinen erityisesti ryppyjen, juonteiden, pigmenttimuutosten ja muiden ikääntymisen merkkien hoitoon. Mutta tämä on niin paljon muutakin, ettei pelkkään retinoliin kannata jäädä kiinni. Leahlanin tapaan nimittäin seerumi on täynnä niin mielettömiä raaka-aineita aina erilaisista uutteista kylmäpuristettuihin kasviöljyihin, että vastaavaa kokonaisuutta saa hakea. Se paitsi uudistaa ihoa, myös suojaa ja vahvistaa sitä, tasoittaa ihon sävyä, boostaa kollageenin tuotantoa, vähentää epäpuhtauksia ja vaikka mitä muuta. Lisää sen hyödyistä voit lukea *täältä.

Ja tämän tuoksu, se vasta hurmaava onkin! Sekin itse asiassa tulee ihan noista hoitavista raaka-aineista eli mitään keinotekoista tuoksua seerumiin ei ole lisätty. Tätä ihonhoito on parhaimmillaan.

Vaikka Aqua A sisältää erilaisia öljyjä, se ei jätä iholle varsinaisesti sellaista öljyistä fiilistä vaan se imeytyy hyvin tuoden kasvoille todella kauniin glown ja miellyttävän tunteen. Tämän levittäminen kasvoille iltaisin on ihanan ylellinen spa-hetki, jonka tuloksista pääsee nauttimaan aamulla. Iho on ravitun ja kosteutetun tuntuinen välittömästi, ja säännöllisellä käytöllä pääset käsiksi mm. juurikin noihin retinolin hyötyihin.

Tuote on tosi riittoisa, yksi, max kaksi pumppausta riittää koko kasvoille ja kaulalle aivan helposti. Ja vielä tärkeä muistutus, muistathan päivisin aurinkosuojan retinolituotetta käytettäessä!

Lisää tuotteesta pääset kurkkaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s