Esittelyssä essencen syksyn ja talven uutuudet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Tuotteet saatu, postaus sisältää mainoslinkkejä

Essencen herkullinen syksy- ja talvikokoelma alkaa pikku hiljaa saapumaan kauppojen hyllyille eikä se muuten tälläkään kertaa petä. Paljastettakoon siis nyt heti alkuun, että mukana on aivan huikeita tuotteita jälleen kerran ja mikä parasta, nämä sopivat pienemmällekin meikkibudjetille erinomaisesti. Mutta miten näin edullisesti voi sitten saada näin hyviä tuotteita?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten olen joskus kauan sitten essencen lanseerauksen yhteydessä todennut: mietipä hetken, oletko nähnyt essencen mainoksia juuri missään? Niinpä. Juju piileekin siinä, että heidän mielestään laatu on tärkeämpää kuin isot mainoskampanjat. Se, ettei essence juurikaan markkinoi tuotteitaan, mahdollistaa sen, että hinta pysyy matalana vaikka laatu onkin hyvä. Ja kuten me kaikki tiedämme, silti essence on vuodesta toiseen kaikkien huulilla – se olisi mahdottomuus, mikäli tuotteet olisivat huonoja.

Mutta nyt niihin syksyn ja talven 2019 uutuuksiin! Mukana on hohtoa, kauniin murrettuja ja näyttävän kirkkaita sävyjä sekä ihanan kermaisia koostumuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA*Epic Sunset Eyeshadow Palette, 12,49€

Vau, mikä paletti! Epic Sunset Eyeshadow Palette on saanut inspiraationsa erämaiden auringonlaskuista, ja koko paletin sävymaailma kulkeekin upeissa auringonlaskun sävyissä aina kullasta pinkkiin ja lilaan. Paletti sisältää yhteensä 14 erilaista sävyä ja mukana on niin mattaa, kimaltelevaa kuin metallinhohtoa. Sävyt hiukan varisee, mutta koostumus itsessään on todella kermainen ja pehmeä. Pigmentti on aivan äärimmäisen hyvä kuten noista muutamista swatcheista näkee. Itse olen aika arkajalka käyttämään miten kovin värikkäitä luomivärejä, mutta tässä paletissa erityisesti nuo murretut sävyt kiehtovat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*The Highligher (sävyssä 70 Heroic), 3,09€ & *The Blush (sävyssä 10 Befitting), 3,09€

Maltilliset ja luonnollisen lopputuloksen antavat korostustuotteet ovat mun juttu enkä tykkää mistään strobingmaisesta jäljestä.  Tämä essencen highlighter tuokin kasvoille todella kauniin hehkun olematta lainkaan päällekäyvä. Sävy on tosi kaunis, aavistuksen shampanjaan vivahtava.

Essencen poskipunat ovat olleet mulla käytössä jo pitkään ja tykkään niistä hurjan paljon. Hinta on ihan naurettava, noin kolme euroa, mutta näissä on hyvä pigmentti ja aivan ihana sävyvalikoima! Sävy Befitting on sävynä kaunis vanhahtava roosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*WHAT THE FAKE! Volumizing & Lenghtening Mascara, 4,39€

Itselläni vakkarikäytössä olleen I need a miracle -ripsivärin pikkusisko WHAT THE FAKE! -ripsiväri on vielä parempi kuin teistä kukaan osaa varmaan kuvitella. Mun oli pakko kokeilla tätä saman tien ja apua, millaista pituutta ja tuuheutta tällä saa aikaan! Harja on huomattavasti pienempi kuin I need a miracle -ripsivärissä ja massa ehkä hiukan paksumpaa. essencellä kyllä aina tiedetään, miten onnistuneita ripsareita tehdään. (En haluaisi koskaan luopua Super Curl -ripsarista, toivottavasti sitä ei lopeteta ikinä.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Crystal Power Lipstick (sävyssä 01 Be Happy), 4,39€

Tämä läpinäkyvä kaunokainen kuuluu niihin huulipunaan, joiden sävy mukautuu huulien pH-arvon mukaan. Huulten luonnollisesta sävystä riippuen lopputulos on joko pehmeän pinkki tai purppura. Itselläni lopputulos on luonnollinen vaaleanpunainen, josta tykkäsin jopa yllättävän paljon. Tuoksu tässä kosteuttavassa huulipunassa on herkullinen vanilja.

*Perfect Shine Lipstick (sävyssä 05 Perfect Plan), 3,69€

Rakastan tunnetusti essencen huulipunia eikä nämä uutuudet tee siihen poikkeusta. Vitsit, mikä pehmeän voidemainen koostumus näissä on! Lopputulos on kiiltävä ja puna tuntuu huulilla pikemminkin huulirasvalta kuin miltään muulta. Sävy 05 Perfect Plan on luonnollisen marjainen sävy, jota on helppo käyttää. Näitä täytynee ehkä hankkia muissakin sävyissä!

Mun aikaisemmat postaukset essencen punista pääset lukemaan mm. tästä ja tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Crystal Power Eyeshadow Palette, 7,49€

Toinen luomiväri paletti on pelkkää säihkettä yhtä mattaista sävyä lukuunottamatta. Pigmentti ja koostumus on hyvin samanlainen kuin tuossa Epic Sunset -paletissakin, eli kermaisen pehmeä ja pigmenttiä löytyy. Erityisesti tykkään noista kahdesta ylimmäisestä rivistä, niissä sävyt ovat sellaisia, jotka pääsevät varmimmiten käyttöön.

*Crystal Power Blush & Highlighter Palette, 7,49€

Samaa sarjaa oleva poskipuna- ja korostuspaletti ei jää hohdossa ainakaan luomiväripaletille kakkoseksi. Ruskeaan taittavan marjaiset poskipunasävyt vaikuttivat käytössä aika kivoilta, erityisesti tuo alempi Inner hHppiness oli kaunis. Highlightereista sen sijaan tuo ylempi kultaan vivahtava Glowing Energy on sävynä enemmän mun mieleen kuin tuo kylmä valkoinen Shine Bright. Myös tässä koostumus on todella pehmeä ja kermainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Prime+ Studio Hydrating + Perfecting Primer, 4,69€

Tämä uusi primer vaikuttaa yllättävän lupaavalta! Pipettipullo on kätevä ja iho jää todella miellyttävän tuntuiseksi, ei lainkaan sellaiseksi silikonilla kyllästetyksi kuten joillain primereilla. Tuote oikeastaan kuin katoaa ihoon. Aineosalistan alkupäässä onkin ihan oikeasti vesi, glyseriini ja kookosvesi eikä esimerkiksi dimethicone. Lisäksi primerissa on SPF20. Positiivinen yllätys!

*Contouring Duo Palette (sävyssä 10 Lighter Skin), 4,39€

Varjostus- ja korostuspaletti, jonka molemmat sävyt ovat mattaisia. Varjostusväri toimii ainakin omalla ihonsävylläni hyvin ja häivyttyy helposti, vaikka vähän aluksi pelkäsin onko vaaleammalle iholle tarkoitettu sävy liian kylmä. Jonkun toisen makuun sävy on ehkä liiankin lämmin varjostuksiin, mutta itse tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Crystal Power Nail Polish (sävyssä 02 Be Strong), 2,49€

Kokoelmaan kuuluu myös vegaaniset, kristallimaisesti hohtavat kynsilakat. Sävy Be Strong on jotain ruusukullan ja pronssin välistä, saatavilla olevista sävyistä ehdottomasti kaunein. Yhdellä kerroksella ei vielä saa täyttä peittoa, kaksi kerrosta sen sijaan riittää. Lakka kuivuu todella nopeasti, ihan muutamissa minuuteissa. Se on ainakin mulle tärkeää, sillä olen niin malttamaton odottamaan kynsilakan kuivumista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASellainen setti! Vielä en ainakaan näitä uutuuksia ole mistään kivijalkaliikkeestä bongannut, muuta verkossa ainakin *Lyko.fi myy essencen tuotteita tosi kattavasti, myös jo näitä uutuuksia. ❤

 


4 thoughts on “Esittelyssä essencen syksyn ja talven uutuudet

  1. Sain eilen saman paketin, ja voi että miten innostuin! Niin huikeita sävyjä ja mielenkiintoisia uutuuksia! En malta odottaa, että pääsen testaamaan!

    Tykkää

Jätä kommentti