Halpiskosmetiikan helmet: Essence Velvet Matte Lipstick

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää affiliate-linkkejä, tuotteet saatu

Lupasin teille kolme postausta erilaisista essencen huulituotteista, jotka ovat omia ehdottomia suosikkeja ja tänään vuorossa on samettisen pehmeät *Velvet Matte Lipstick -huulipunat. Katsokaa nyt, miten upeita! Rakkauttani näitä kohtaa ei ainakaan vähennä yhtään se, että näitä huulipunia ei ole todellakaan hinnalla pilattu, 2,89€/kpl. Edullisesta hinnasta huolimatta ne ovat ihan vertaansa vailla.

2DC6B5A8-CAD0-4242-B148-F70A595B295D.jpegEssencen Velvet Matte -huulipunat ovat koostumukseltaan ihanan kermaisia, suorastaan samettisia. Ne levittyvät (tai oikeastaan liukuvat ❤️) huulille kuin unelma ja vahvan pigmentin ansiosta jo yhdellä kerroksella saa täysin peittävän tuloksen. Lopputulos on matta, tai ehkä enemmänkin semimatta – ei lainkaan kuiva, mikä on itselleni tosi tärkeää. Velvet Matte -punat tuntuvat huulilla kevyeltä eivätkä ne halkeile ikävästi saatika kuivata huulia. Ne jäävät huulille jopa vähän kosteiksi. Itse tykkään Velvet Matte -punista ehdottomasti enemmän kuin näistä essencen nestemäisistä mattapunista, varsinkin näin talvisaikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa sitten näihin upeisiin sävyihin. Ah, rakkautta! Omat suosikkini ovat ihana vanha roosa eli 04 Hungry Pink, marjapuuroinen 03 Dusty Romance, 06 Unredsistible, joka on pinkkiin taittava punainen (ei noin pinkki kuin kuvassa) sekä klassisen punainen 09 Red Velvet Cake. Myös 01 Donuts Go Nut on todellisuudessa kaunis nude, joka ei tuossa kuvassa pääse ihan oikeuksiinsa. Näistä ainut sävy, joka ei omaan käyttööni pääse, on tuo hirmu tumma 11 Fudgy Brownies.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaiken kaikkiaan essencen *Velvet Matte -punat ovat aivan hirmuhyviä, essencen punista kaikista parhaimpia, jos minulta kysytään. Näiden tuntuma huulilla on niin mieletön, että harvoin näin kermaisia, mutta ohuita tulee vastaan. Onko teistä joku jo kokeillut? Mikä on sun suosikkiväri?

 


3 thoughts on “Halpiskosmetiikan helmet: Essence Velvet Matte Lipstick

  1. Noi on kyllä houkuttelevia ja sävymaailmakin right up my alley:) En ole pitkään aikaan käynyt (…ainakaan pariin viikkoon…) Essence ständillä, niin täytyypä käydä nuo tutkimassa. Kiitos vinkistä:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s