Mikä on paras Essence-ripsiväri?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Haluan esitellä teille nyt tämän hetkisen suosikkiripsarini, ei pelkästään Essencen valikoimasta vaan ylipäätään kaikista – tämä on ohittanut jopa Lumenen True Mystic Volumen, joka on ollut jo pitkään yksi aivan ehdottomista suosikeistani! Se on paljon se. Kyseessä on *Essencen Super Curl -ripsari, joka ollut myynnissä muistaakseni viime keväästä lähtien. Kuten varmaan arvaattekin, tämän hinta on tosiaan Essencen tyyliin 3,69€. Siis oikeasti alle neljä euroa ripsarista, joka pesee Lancomet ja Clarinsit täysin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän Essencen Super Curl -ripsivärin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen täydellinen harja, joka on kuin tehty oman silmäni malliini sopivaksi. Kaartuva kumiharja nostaa ja taivuttaa ripsiä tehokkaasti avaten katsetta kauniisti, ihan ilman taivutustakin – taivutusefekti jopa pysyy yllättävän hyvin pitkin päivää. Massaltaan ripsiväri on voidemaista ja helppo kerrostaa eikä se varise ripsistä päivän mittaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Super Curl -ripsari erottelee ripset todella hyvin, mutta tuo samalla rutkasti tuuheutta ja korostaa ripsien pituutta eikä vähiten voimakkaan taivutusefektin ansiosta. Hyvin, hyvin harvoin näitä ominaisuuksia löytää samasta ripsarista. Yllä olevassa kuvassa ripsiä ei ole taivutettu lainkaan vaan lopputulos on ihan ripsien oma kaarevuus ripsarin jälkeen. Itse ainakin tykkään, että lopputulos on todella kiva! Onko teistä joku kokeillut tätä ripsiväriä, mitä olette tykänneet?


6 thoughts on “Mikä on paras Essence-ripsiväri?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s