10 x kosmetiikkajoulukalenteri 2019

lookfantastic_joulukalenteri*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat valmistajien

Joulukalenterihuuma käy kuumimmillaan ja siksi kokosinkin teille yhteen ja samaan postaukseen 10 ihanaa kosmetiikkakalenteria vuodelle 2019! Mikä on sun suosikki?

*lookfantastic 89€ (arvo yli 455€)

Tämä nyt ei taida paljon selityksiä tai esittelyjä kaivata. Viime vuoden lookfantastic joulukalenteri oli aivan mieletön ja uskaltaisin jopa sanoa, että tämän vuoden kalenteri on vieläkin mielettömämpi. Sisältö on todella timanttinen ja rahoilleen saa kyllä taatusti vastinetta.

*Glossybox It’s Season to be Glossy 139€ (arvo yli 440€)

Glossyboxin joulukalenteri saapuu tänä vuonna vihdoin myös Suomeen!  Kalenteri on aivan superkaunis ja vaikuttaa kaiken kaikkiaan todella lupaavalta. Glossyboxin joulukalenteri sisältää 24 kauneustuotetta ja mukana on mm. seuraavat tuotemerkit: Benefit, Nudestix ja Hey Honey.

origins_joulukalenteri*Origins 83,50€ (arvo ei tiedossa)

Ihana ihana Origins ja vitsi, miten upealta kalenteri tänä vuonna näyttääkään! Ja sisältö se vasta onkin ihonhoitajan unelma. Kalenteri sisältää kasan ihania Originsin tuotteita, joista ainakin itse olen tykännyt ihan valtavasti käytössä.

*Feelunique 24 Day Beauty Advent Calendar 94,80€ (arvo n. 280€)

Tiesittehän, että Feelunique toimittaa nykyään myös Suomeen? Feeluniquen oma joulukalenteri sisältää ihanan kattauksen kauneustuotteita aina meikeistä ihonhoitoon. Mukana on tuotteita mm. Filorgalta, Ritualsilta, Shiseidolta, HudaBeautylta ja INIKAlta.

thebodyshop_joulukalenteri

*The Body Shop Dream Big This Christmas 79€-149€ (arvo 131€-359€)

The Body Shopin Dream Big This Christmas -joulukalentereita on tänäkin vuonna kolme erilaista erilaisille budjeteille, mutta oma ehdoton suosikkini näistä on *Ultimate-versio. Mukana on monia täysikokoisia tuotteita ja kaiken lisäksi vielä ihania sellaisia! Kalenterista paljastuu mm. ylellisiä kasvojen hoitotuotteita (esim. kaksi sellaista tuotetta, joiden arvo on normaalisti 33,50€ ja 31,50€), täysikokoisia hiustenhoitotuotteita, vartalonhoitotuotteita, meikkituotteita jne. Kattavan koosteen näistä kaikista kolmesta kalenterista voi lukea tästä mun aikaisemmasta postauksesta.

*Lumene Advent Calendar 89,90€ (arvo ei tiedossa, viime vuonna 195€)

Tykätty Lumenen kalenteri on saatavilla myös tänä vuonna, ja se kätkee sisäänsä 16 ihonhoito- ja 8 meikkituotetta. Tänä vuonna mukana on viime vuotta enemmän meikkituotteita, ja pakko sanoa, että kiinnostavia sellaisia. Monet varsinkin ihonhoitotuotteista on matkakokoja kuten aikaisempinakin vuosina, mutta itse tuotteet ovat tosi kivoja.

Lush Advent Calendar 270€ (arvo ei tiedossa)

Joukon arvokkain kalenteri on tämä Lushin suorastaan överihintainen kosmetiikkakalenteri, joka sisältää 25 tuotetta, mm. jo poistuneita bestsellereitä sekä limited edition kylpy-, vartalo- ja suihkutuotteita. Lushin kalenterit on valmistettu käsin UK:ssa ja niitä on tehty ainoastaan 500 kappaleen erä, kaiken lisäksi jokainen kalenteri on vielä numeroitu. Pakko myöntää, ettei itsellä tulisi mieleenkään maksaa joulukalenterista lähes 300€, mutta onhan tämä nyt luksusta, mikäli on kova Lush-fani!

kicks_joulukalenteri*Kicks Beauty Christmas Calendar 44,90€ (arvo 140€)

Kicksin joulukalenteri on kosmetiikkakalentereiden edullisimmasta päästä. Se sisältää 24 tuotetta niin hiustenhoitoon, kasvojen hoitoon kuin meikkaukseenkin. Myös tänä vuonna täytyy todeta sama kuin viime vuonnakin: tämä kalenteri jää väistämättä sisällöltään aika vaatimattomaksi kauneusjuttujen kanssa enemmän aikaa viettävälle, mutta esimerkiksi nuoremmille kauneuden ystäville ja vähemmän kosmetiikan parissa aikaa viettäville tämä varmasti on ihan ilahduttava kokonaisuus. Mukana on viime vuoden tapaan Kicksin omia merkkejä, niin meikkejä, ihonhoitoa kuin välineitäkin.

*Clinique 89€ (arvo ei tiedossa)

Cliniquen joulukalenteri pitää sisällään 24 yllätystä, niin ihonhoito- kuin meikkituotteitakin. Spoilerin mukaan kalenterista paljastuu muun muassa Cliniquen kolmivaiheinen ihonhoitorutiini, palkittu kosteusvoide, eniten myyty huulipuna sekä heidän suosikkituoksunsa. Kaiken kaikkiaan kiva sisältö niin itselle kuin lahjaksikin!

*bareMinerals 24 Day of Clean Beauty  125€ (arvo ei tiedossa)

Tiedätte, että rakastan bareMineralsin tuotteita, ja tämä kalenteri on sisällöltään juuri niin ihana kuin odottaa saattaakin. Kalenteri kätkee sisäänsä 24 minikokoista best seller -meikki- tai ihonhoitotuotetta. Mukana on mm. aivan ihania huulituotteita!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s