Edullista K-Beautya – testissä Eyenlip

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostauksen tuotteet saatu

Korealainen kosmetiikka tuntuu kiinnostavan yhä useampia ja brändejä löytyy Suomestakin koko ajan enemmän ja enemmän. Yksi näistä uudemmista tulokkaista on korealainen Eyenlip, joka Beautynetkorean oma uusi kosmetiikkabrändi. Eyenlipin nostaa valttikortikseen loistavan hinta-laatusuhteen. Tuotteet ovat aitoa korealaista kosmetiikkaa ja sisältävät monia tehoaineita. Sain Beautyko-verkkokaupasta aiemmin alkukeväästä testiin muutamia tuotteita – kaksi erilaista kasvovoidetta sekä kolme sheet maskia. Beautyko on merkin ainoa virallinen maahantuoja Euroopassa.

Eyenlipin kangasnaamiot ovat mukavan edullisia, vain 1,60 € kappaleelta. Kangasnaamiossa hinta-laatusuhde on nimittäin aika usein vähän vinksallaan, mutta nämä yllätti sen osalta positiivisesti. Eyenlipin kangasnaamioissa on myös todella runsaasti seerumia ja sitä riittää levitettäväksi myös esim. kaulalle ja dekolteelle. Itse naamion malli on samanlainen kuin muissakin sheet maskeissa, mutta pienellä saksimisella lopputuloksesta saa istuvamman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMoisture Essence Mask Aloe Vera -kangasnaamio on erityisen hyvä kosteutta kaipaavalle iholle, sillä se  sisältää mm. aloe veraa ja hyaluronihappoa. Se syväkosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa herkkää ihoa.  Moisture Essence Mask Charcoal sopii puolestaan erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Naamio sisältää mm. hiiltä, mustikka ja porkkanaa ja se pienentää ihohuokosia ja vähentää ihoärsytystä, ihon epäpuhtauksia ja talin eritystä.

Moisture Essence Mask Salmon Oil on jälleen erityisesti kuivemman ihon kaveri, sillä naamio sisältää mm. lohiöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Naamiosta löytyy niin D-vitamiinia, rasvahappoja kuin A ja E -vitamiiniakin. Pelkäsin, että naamio tuoksuu lohelle (inhoan kalaa), mutta ONNEKSI siitä ei ole häivähdystäkään. Tuoksusta puheenollen, Eyenlipin kangasnaamioiden tuoksun fani musta ei tullut, se on nimittäin jotenkin saippuamainen ainakin omaan nenääni. Muuten naamiot ovat ihan perushyviä, ei mitään kovin ihmeellistä, mutta ei varsinaisesti mitään moitittavaakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKangasnaamioiden lisäksi sain testiin kaksi erilaista voidetta, Salmon Oil Intensive Cream sekä Snail All in One Repair Cream. Voiteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä eikä Eyenlipin tuotteita ole testattu eläimillä.

Salmon Oil Intensive Cream sisältää tuon aikaisemmin esittelemäni kangasnaamion tavoin tehokkaasti kosteuttavaa ja hoitavaa lohiöljyä, D-vitamiinia, rasvahappoja sekä A ja E -vitamiinia. Voide tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia ja sisältää 8 erilaista peptidiä, jotka esimerkiksi silottavat ihoa ja auttavat vähentämään ryppyjä. Niasiiniamidi (B3-vitamiini) puolestaan kirkastaa ihoa. Voide on ihanan täyteläinen, jopa aavistuksen öljymäisen tunnun jättävä ja on tehty just eikä melkein kosteutta kaipaalle iholle! Voide imeytyy yllättävän hyvin ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kuulaaksi. Tätä kannattaa kokeilla, jos ihosi on yhtään kosteusköyhyyteen taipuvainen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASnail All in One Repair Cream puolestaan sisältää nimensä mukaisesti etanaseerumia ja itse asiassa jopa 40 %. Etanaseerumi on ylistetty ihmeaine ihonhoidossa ja se on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumin lisäksi voiteesta löytyy kahdeksaa erilaista kasviuutetta, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Kosteusvoide sopiikin loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Salmoin Oil -voiteeseen verrattuna tämä jättää huomattavasti mattaisemman pinnan iholle ja sopii siten meikin alle varmasti useammalle ihotyypille paremmin. Tuoksu tässä on tosi miellyttävä.

Onko teistä joku testannut jo näitä tuotteita?


Jätä kommentti