Testissä EY! fysikaaliset aurinkosuojatuotteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostaus sisältää affiliate-linkkejä, tuotteet saatu

Tämä kesä on ensimmäinen, kun olen siirtynyt pääosin täysin fysikaalisiin aurinkosuojatuotteisiin ja onnekseni olen löytänyt myös muutamia aivan ihania lempparituotteita niiden joukosta. Yhden niistä esittelen vähän tuonnempana omassa postauksessaan, mutta tänään keskitytään EY! fysikaalisiin aurinkosuojatuotteisiin, joita sain TwistBe:ltä testiin. Fysikaaliset aurinkosuojat eivät nimittäin enää kaikki ole missään nimissä paksua valkoista tököttiä!

EY! aurinkovoiteet ovat 100 % luonnollisia aurinkosuojia, jotka tarjoavat välittömän fysikaalisen aurinkosuojan. Odotella ei siis tarvitse vaan suoja toimii heti levityksen jälkeen. Suojan teho perustuu kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin. Moni ajattelee, että fysikaalinen aurinkosuoja on itselle turvallisempi valinta, mutta oletko ikinä miettinyt, että aurinkosuojavalintamme voi vaikuttaa itsemme lisäksi myös vesieliöihin? EY! aurinkosuojat ovat turvallisia myös koralleille ja muille vesieliöille. Lisäksi tuotteet on hiilidioksidineutraalisti tuotettuja sekä täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAValitsin EY! aurinkovoiteista *SPF30 suojakertoimen, sillä yleensä käytän joko suojakerrointa SPF15 tai 20. Ihotyypiltäni olen nimittäin sellainen, että rusketun todella helposti enkä pala juuri koskaan. SPF30 suodattaa 97 % UVA- ja UVB-säteistä. Vaihtoehtona on kuitenkin myös *SPF50, mikäli palat herkästi. Se suodataa 98 % UVA- ja UVB-säteistä. Aurinkovoide on suihkepullossa ja siksi se on tosi kätevä käyttää. Voide on melko notkeaa ja se jättää iholle miellyttävän kosteutetun tunteen, mikä toisinaan fysikaalisista aurinkosuojista uupuu. Iho ei jää lainkaan tahmeaksi tai valkoiseksi, mutta levittämisen kanssa saa ainakin tällaisella tummemmalla iholla olla tarkkana – voide tulee työstää ihoon huolella, jolloin se ikään kuin sulaa siihen, huoleton levittäminen ei jätä kaunista lopputulosta. Kun levittämisen tekee huolella, lopputulos on todella miellyttävä! Vaalealla iholla huolettomampikin levittäminen voi toimia. 🙂 Tuoksu tässä on ihanan trooppinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*EY! After Sun oli rakkautta ensi kokeilulla. Vitsit, miten ihana tuote! Voide kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen sekä suojaa ihoa ilta-auringon säteiltä SPF10 suojalla. Rakastan sitä, että tämä sisältää hehkua antavia mineraaleja, sillä ne korostavat super kauniisti rusketusta. Voide imeytyy välittömästi eikä jätä lainkaan tahmaista fiilistä. Voide sisältää skvalaania, sheavoita, soijaöljyä sekä E-vitamiinia ja sitä voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille. Herkullisen tuoksuinen after sun onkin täydellinen rantapäivän jälkeen, sillä se kosteuttaa ihoa sekä auttaa sitä palautumaan auringonoton rasitukselta, neutralisoimaan vapaiden radikaalien vaikutuksia sekä hidastamaan ennenaikaista vanhenemista. Todellinen helmi! Myös tämä on spray-pullossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*EY! aurinkosuojapuikko tuo ratkaisun niiden pienten ihoalueiden suojaamiseen, jotka usein saattavat jäädä ilman suojaa: huulet, suunympärysiho, korvat jne. Puikossa on suojakerroin SPF20 ja se sopii myös lapsille ja vauvoille. Aurinkovoidepuikko sisältää laadukkaita kasviöljyjä ja -voiteita, joiden ansiosta se hoitaa samalla ihoa. Koostumus on aluksi aika kova, mutta pehmenee himpun verran käytössä. Itse olen käyttänyt tätä ainoastaan huulilla, sillä jostain syystä multa ei ennestään löytynyt ainuttakaan aurinkosuojaa sisältävää huulituotetta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos siis kesän aurinkosuojatuotteet kaipaavat vielä täydennystä esimerkiksi reissua varten, nämä ovat tutustumisen arvoisia – kätevät koot voi ottaa mukaan myös käsimatkatavaroihin! Koko TwistBe:n EY! -valikoiman pääset kurkkaamaan *täältä.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s