Maailman paras hopeanaamio, joka kirkastaa, muttei kuivata

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostauksen linkit mainoslinkkejä

Erinomaisten hopeatuotteiden metsästys on välillä turhauttavan vaikeaa eikä niitä itselle parhaita tuotteita ole aina ihan yksinkertaisen helppoa löytää. Joku tuote saattaa olla joltain ominaisuudeltaan hyvä, mutta toiselta huono, yksi yleisimmistä on se, että tuote taittaa suht hyvin, mutta kuivattaa paljon. Viime kevättalvella löysin hopeanaamion, jossa kaikki ihannehopeatuotteen kriteerit täyttyvät. Nyt menossa on toinen pullo ja kolmas odottaa jo laatikossa. Kertoo siis jotain siitä, että tätä en helpolla vaihda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHopeanaamio, josta puhun, on *Maria Nilan Colour Refresh sävyssä 0.20 Pearl Silver, joka on todella kaunis helmiäishopea. Tämä naamio on erityisesti sinulle, joka haluat kirkastaa vaaleaa, tunkkaisen kellertäväksi muuttunutta hiusväriä ilman, että haluat lopputuloksesta harmahtavan kylmää. Naamion violetti väripigmentti neutralisoi vaaleista hiuksista keltaisia sävyjä ja kirkastaa pidemmän vaikutusajan jälkeen väriä silminnähden.

15A4BE9A-85E2-459C-BC80-A487A67D8C4FTämä on ollut itselleni ihan mieletön apu hiusvärin ylläpitämiseksi! Hiukseni eivät missään vaiheessa ole olleet täysin kylmän sävyiset, mutta naamio kirkastaa tunkkaiseksi muuttunutta väriä merkittävistä. Yritin napata teille kuvaa ennen pesua (vasen) ja pesun jälkeen (oikea), toivottavasti niistä edes jotenkin välittyy se, mitä tämä naamio saa aikaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaamio on todella hoitava ja silottaa ja selvittää hiusta tehokkaasti. Tästä huolimatta yleensä laitan vielä hoitoaineen lopuksi vaikuttamaan, vaikka naamio riittäisi kyllä itsessäänkin. Tuoksu tässä on aivan mieletön, rehellisesti yksi parhaita, mitä hiustenhoitotuotteista on tullut vastaan (aika harvinaista hopeatuotteelle, jotka yleensä tuoksuvat aika kammottavalta…). Koska naamion pigmentti ei ole ihan älyttömän lila, tätä voi huoletta käyttää ilman pelkoa, että se alkaisi tummentamaan hiusta ajan mittaan. Itse annan naamion yleensä vaikuttaa n. 10 minuuttia toivotun lopputuloksen saamiseksi. Väripigmentit pysyvät hiuksissa 4-10 pesukertaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaria Nilan Colour Refresh on sulfaatiton ja parabeeniton sekä 100 % vegaaninen. Tämän mun lempparihopeanaamion pääset tilaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s