DIY Sheet Mask – tehosta ihonhoitoasi näppärästi kotoa löytyvillä tuotteilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Nyt on ihan pakko tulla hihkaisemaan teille korealaisesta ihonhoitoapurista, josta olen ollut viime aikoina ihan täpinöissäni! Sain nimittäin *TwistBe:ltä hiljattain testiin aivan mielettömän näppärän uutuuden, jonka avulla on helppo ottaa kaikki hyöty irti kotoa jo löytyvistä tuotteista.

Kyseessä innovatiiviset *Jinmee Hydrapuff -kangasnaamiot, jotka toimivat laadukkaan DIY sheet maskin tavoin ja ovat muuten sata kertaa mukavampia käyttää kuin useimmat tavalliset sheet maskit, jotka eivät tunnu asettuvan ainakaan omille kasvoilleni mitenkään päin luontevasti. Nämä liimautuvat kasvoille tiiviisti eivätkä hievahda mihinkään, vaikka touhaisikin samalla jotain ihan muuta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANämä kangasnaamiot imevät pesusienen lailla nestemäiset ihonhoitotuotteet itseensä ja sittemmin ihoon. Nyt varmastikin mietit, että ajaahan esimerkiksi vanulaput saman asian. Mutta kun eivät aja! Vanulla on kyllä kyky imeä itseensä runsaasti nestettä, mutta se ei kykene luovuttamaan sitä takaisin ihoon – tällöin hoitavat aineet päätyvät ihon sijaan vanulappuun. Hydrapuff sen sijaan imeyttää ihoon tehokkaasti itseensä imeytyneet aineet.

Hydrapuff -kangasnaamioiden avulla pystyykin parantamaan kotoa löytyvien ihonhoitotuotteiden kuten kasvoveden, öljyjen ja seerumien imetymistä ihoon tutkitusti jopa 50 % paremmin kuin käsiä tai vanulappua käyttäen. Se on aika merkittävä ero!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse rakastan sitä, että tuotekombon pystyy valitsemaan itse ja päivästä riippuen ihan sen mukaan, mitä iho milloinkin kaipaa. Ja koska naamiolaput ovat tosi näppärän kokoisia, voi eri ihoalueille käyttää eri tuotekomboja. Itse olen sekoitellut pienessä astiassa esimerkiksi kasvoveden, seerumin ja öljyn. Erityisen iloinen olen ollut myös siitä, että näiden avulla myös vähemmälle käytölle jääneet ihonhoitotuotteet ovat saaneet uuden elämän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Hydrapuff-kangasnaamiot ovat täysin biohajoavia ja ne voi heittää käytön jälkeen bioroskien joukkoon, joten ne eivät kuormita ympäristöä useimpien tavallisten sheet maskien tavoin. Itse olen näistä ainakin ihan fiiliksissä! Hinnallakaan näitä ei ole muuten pilattu: 60 kpl naamiota sisältävä pakkaus maksaa 9,90 €!

 


3 thoughts on “DIY Sheet Mask – tehosta ihonhoitoasi näppärästi kotoa löytyvillä tuotteilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s