Vinkkejä Black Fridayn vastuullisempiin kosmetiikkavalintoihin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kirjoittelinkin jo muutamista Black Friday -tarjouksista, mutta tänä vuonna haluan nostaa vielä erikseen esiin vastuullisempia kosmetiikkalöytöjä, jotka lähtevät nyt aivan poikkeuksellisen hyvään hintaan. Olen ilokseni saanut tehdä yhteistyötä *TwistBe:n kanssa jo yli vuoden ajan ja tuntuu hienolta, että mulla on tällainen yksi luottopaikka, josta tiedän saavani aina ja poikkeuksetta laadukkaita tuotteita, jotka ovat aidosti huolella ja tarkoin kriteerein valittu.

Kuten aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin, *TwistBe:n Black Friday -diilit pohjautuvat tänä vuonna asiakkaiden toiveisiin. Heidän FB-sivuillaan oli mahdollista kertoa muutama viikko sitten, mistä tuotteista haluaisi Black Friday -tarjouksen nähdä, ja nyt perjantaina toteuttavat eniten ääniä saaneet mielettömän kovina tarjouksina! Mukana on muun muassa BYBI, Olivia Klein, Apeiron ja Innersense. Mikä parasta, TwistBe antaa puolet Black Fridayn eli perjantain tuotoista ilahduttamaan vähävaraisia lapsiperheitä. ❤ Tarjoukset ovat vain ja ainoastaan vuorokauden eli 29.11.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitä tarjouksia sitten on luvassa? Alla lista, tuotteita pääset tutkimaan halutessasi tarkemmin *tästä.

  • BYBI Mega Mist -kasvovesi 22,90 € (norm. 32,90 €)
  • Kahden BYBI-tuotteen ostajalle BYBI Prime Time -kaupan päälle (arvo 19,90 €)
  • Olivia Klein Vitamin Cream & Vitamin Serum yhteensä 25 € (norm. 67 €)
  • BOHO-ripsivärit -40 %
  • Apeiron-kasvovoiteet -40 %
  • Innersensen matka/kokeilusetit 20 €
  • Nourish London -matkasetit -30 %
  • Hydrapuff 7 € (ale -30 %) –> Mun aiempi postaus tuotteesta löytyy täältä.
  • ESSE Microbiome Body Butter (arvo 39 €) kaupan päälle yli 100 € ESSE-ostoksiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos haluat kuitenkin sanoa ei kiitos koko Black Fridaylle, suosittelen tutustumaan TwistBe:n *Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennukseen. Kyseisen kurssin jälkeen katsot kosmetiikkaa aivan täysin uusin silmin, opit ostamaan laadukkaita ja itsellesi sopivia tuotteita ja opit ymmärtämään oleellisen kosmetiikan ainesosalistasta. Tykkäsin kurssista todella paljon! Mun kokemuksia tuosta kyseisestä kurssista voit lukea tästä postauksesta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s