Cattier Redensifying Serum Oil – luonnollinen seerumiöljy, joka hemmottelee ihoa ja mieltä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*tuote saatu pr-näytteenä

Rakastan seerumeja ihonhoidossa. Ne ovat juuri niitä tehopakkauksia, jotka on parhaassa tapauksessa ladattu täyteen ihoa hemmottelevia ainesosia, niitä, jotka vievät ihonhoidon askeleen pidemmälle. Siksi ihonhoitorutiiniini kuuluukin lähes poikkeuksetta aina seerumi ja oikeastaan koko rutiini tuntuu vajaalta, jos seerumi jää pois.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASain alkuvuodesta testiin Cattierin Redensifying Serum Oil -seerumiöljyn*, joka on todellinen luonnonkosmetiikan luksustuote. Kyseinen seerumiöljyhän on oikeasti tarkoitettu huomattavasti ikääntyneemmälle iholle, mutta tällainen luonnollinen tehopakkaus on aivan ihana myös tällaisella alle kolmekymppisen iholla. Ja tämän tuoksu, se on aivan harvinaisen ihana! Musta tämä Cattierin seerumi tuoksuu aivan Smurffi-limulle ja nuuhkinkin tätä aina vesi kielellä, kun laitan tätä kasvoille. Yksi parhaan tuoksuisista seerumeista, mitä olen ikinä kokeillut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERARedensifying Serum Oil sisältää aimoannoksen harvinasia ja arvokkaita luomuöljyjä kuten pistaasipähkinä-, vadelmansiemen-, jojoba-, avokado- ja makadamiaöljyä. Ihan mieletön kombo! Tuote pehmentää, kiinteyttää ja täyteläistää ihoa. Lisäksi öljyt ravitsevat ja elvyttävät sekä tukevat ihon luontaista kollageenin tuotantoa.

55C24990-1F4D-4848-B131-934AE6129782.jpegSeerumiöljy levitetään ennen päivä- ja/tai yövoidetta. Itse käytän tätä pääosin iltaisin. Seerumiöljy jättää iholle suojaavan kalvon, joka ei kuitenkaan tunnu lainkaan tahmaiselta. Annostelun kanssa kannattaa olla kuitenkin maltillinen, sillä jo ihan pieni määrä riittää ja silloin se myös imeytyy hyvin. Iho jää aivan ihanan pehmeäksi ja terveen näköiseksi! Tuntuu, että tämä oikein herättää ihon eloon. <3

Seerumin löydät mm. täältä ja täältä.


3 thoughts on “Cattier Redensifying Serum Oil – luonnollinen seerumiöljy, joka hemmottelee ihoa ja mieltä

  1. Päivitysilmoitus: Cattier Paris

Jätä kommentti