Ripsiseerumi ja eyeliner samassa tuotteessa (Kat von D Tattoo Liner Dupe)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Luitte oikein, tänään tutkailuun otetaan ihan supermielenkiintoinen tuote, jonka olemassaolosta en edes tiennyt ennen kuin sain se erään pr-lähetyksen mukana. Kyseessä on Physicians Formula Eye Booster Lash 2-in-1 Boosting Eyeliner & Serum, jossa yhdistyvät supertarkka eyeliner sekä ripsiseerumi. Tätä lineria on erityisesti kauneustubettajien keskuudessa verrattu useaan otteeseen Kat von D:n Tattoo Liner -eyelineriin.

Tämä on ihan täysosuma tällaiselle tyypille, joka tekee rajaukset melkein aina – useimmat ripsiseerumithan levitetään muutenkin kuin eyeliner, niin miksen tekisi sitä samalla, kun rajaan muutenkin silmät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten tuossa jo mainitsin, eyeliner on ihan äärimmäisen tarkka ja poikkeaa joustavalla päällään kaikista aiemmin testaamistani. Rajauksesta saa tällä todella ohuen, jopa niin ohuen, että sen tekeminen siististi ja tasaisesti vaatii vakaata kättä ja hiukan treeniä. Eyeliner on käyttömukavuudeltaan erinomainen, sillä kynän pää tosiaan mukautuu hyvin omaan työskentelyyn ja kulmasta riippuen myös jäljestä saa eri paksuisen. Ja yksi tärkeimmistä: tämä pysyy hyvin paikallaan koko päivän.

Itse tykkään aina aluksi hahmotella rajauksen mustalla luomivärillä, jonka jälkeen vahvistan sen kestävämmäksi tällä. Koska haluan lopputuloksesta kuitenkin hiukan pehmeämmän, viimeistelen sen usein vielä luomivärillä. Mulla tämä kombo toimii tosi hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEyelinerin sisältämä ripsiseerumi ravitsee ja kosteuttaa ripsiä, mikä on eyelinerilta ihan mahtava ominaisuus. Jotkut eyelinerit nimittäin tuntuvat tosissaan tekevän jopa hallaa ripsille, sillä joitain linereita käyttäessä ripsiä tuntuu tipahtelevan normaalia enemmän. Sattumaa vai ei, en tiedä, mutta mieluummin käytän tuotetta, jonka pitäisi tehdä hyvää samalla myös ripsille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARipsien kasvua en ole erityisemmin tätä käyttäessä ainakaan vielä huomannut, vaikka toki pakkauksen takakannessa komeileva kuva antaa odottaa tuloksia. All in all, vaikka ripset ei pituutta saisikaan, olen tykännyt tästä meikkituotteena muuten. Onko kukaan teistä ehtinyt vielä kokeilemaan tätä Eye Boosteria?

Physicians Formula -tuotteita saatavilla verkosta mm. *täältä ja täältä, kivijalasta mm. Citymarketista. Mun fiiliksiä muista Physicians Formula -tuotteista löydät puolestaan täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s