Meikkivoide kuin toinen iho – Clinique Even Better Glow

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*mainoslinkki

Kesän koittaessa on kiva vaihtaa meikkivoide entistä hehkuvampaan ja kevyempään, vaikka itse kyllä suosin niitä oikeastaan läpi vuoden. Mattaisen sijasta mun mielestä hehkuva iho on vaan niin upea ja hyvinvoivan näköinen!

FF229668-97A6-4F62-9F8D-40ED8A5688AB.jpegYksi uusimmista meikkivoidelemppareista on *Cliniquen Even Better Glow, johon olen saanut myös työkaverini rakastumaan. Tämä taitaa olla itse asiassa ensimmäinen meikkivoide Cliniquelta, mitä olen ikinä kokeillut. Jos luonnollinen, hehkuva, mutta silti sopivan peittävä meikkipohja on myös sun juttu, niin tässä ne on kyllä kaikki samassa paketissa!

Meikkivoide on koostumukseltaan aika juoksevaa ja se levittyy iholle todella kosteuttavaksi, ohueksi kerrokseksi. Tästä huolimatta se peittää hyvin ihon pienet virheet ja tasoittaa erinomaisesti ihon sävyä. Työstöaikaa on runsaasti eikä tuote jämähdä iholle.

A1EF098E-FCA8-4ADE-9E49-0268538DD813.jpegOLYMPUS DIGITAL CAMERALopputulos on todella luonnollinen ja kuulas, tämän jättämä hehku on upea! Koostumus sisältää C-vitamiinia, joka palauttaa päivittäisessä käytössä iholle myös sen ihan oman hehkun.  Lisäksi näin kesää ajatellen tästä löytyy suojakerroin 15. Meikkivoide kestää kauniina ainakin omalla ihollani koko päivän ilman sen kummempia korjailuja. Mulla tällä hetkellä käytössä oleva sävy on WN 38 Stone.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASanoisin Even Better Glown olevan parhaimmillaan normaalilla ja kosteusköyhällä/kuivalla iholla, rasvaiselle iholle en tätä ensimmäisenä lähtisi suosittelemaan. Plussaa muuten höyhenenkevyestä pakkauksesta, joka on äärimmäisen kätevä ottaa reissuun mukaan! Täydellinen hankinta siis kesäksi kaikin puolin. <3

Cliniquen Even Better Glow -meikkivoiteen löydät mm. *NordicFeeliltä ja *Kicksiltä.


2 thoughts on “Meikkivoide kuin toinen iho – Clinique Even Better Glow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s