Secret Key – korealainen kosmetiikka osaksi ihonhoitoa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKorealainen kosmetiikka on noussut valtavaksi ilmiöksi ja valtavirtaistunut siinä missä luonnonkosmetiikkakin. Sitä on saatavilla koko ajan yhä laajemmin ja monipuolisemmin, mikä näkyy muuten varsin selvästi selatessa esimerkiksi tämän vuoden I love me -messutarjontaa. K-Beauty on selvästi messujen the thing! Itse olen kuitenkin jotenkin tähän saakka missannut tämän K-Beauty hypen enkä ole tainnut ainuttakaan korealaista kosmetiikkatuotetta omistaa. Mitä olenkaan menettänyt! Onneksi korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Kokoskin korjasi tämän virheen ja lähetti minulle elämäni ensimmäiset K-Beauty -kasvojenhoitotuotteet testiin ja hei, onhan nämä nyt aivan ihanaa hemmottelua iholle!

Ensimmäisenä testiin pääsi vuonna 2006 lanseerattu K-Beauty -brändi Secret Key, jossa yhdistyvät luonto, kauneus sekä tiede. Secret Key käyttää tuotteissaan luonnollisia uutteita ja pyrkii tekemään kosmetiikkaa, joka olisi kaikille turvallista käyttää. Sain testiin brändin tuotteista kolme: hoitonesteen, kosteusvoiteen sekä hydrogeelinaamiolaput. Otetaanpa katsaus tähän kolmikkoon tarkemmin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASecret Key Starting Treatment Essence on vesipohjainen hoitoneste, joka sisältää jopa 95% fermentoitua hiivauutetta eli Galactomyces-aktiiviainetta, jolla on useita ihon kuntoa parantavia ominaisuuksia. Starting Treatment Essence on kosteusköyhän ihon unelmatuote, sillä se tehokosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa ihon epätasaista sävyä. Lisäksi se silottaa ja tekee ihosta joustavamman kasviuutteiden ja fermentoidun hiivauutteen avulla, joka on muuten luonnollinen ja tehokas ainesosa myös ihon ikääntymistä vastaan. Tämä sopii myös herkälle iholle!

Ylelliseen lasipulloon pakattu hoitoneste imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan kosteutetuksi ja kauniiksi. Koska en halua hukata hoitonestettä turhaan vanulappuun, levitän sen käsin kasvoveden jälkeen, ennen seerumia. Oma ihoni on tykännyt tästä tuotteesta ihan valtavasti: iho tuntuu kirkkaammalta ja heleämmältä, yksinkertaisesti hyvinvoivalta. Koska käytän tätä iltaisin, olen usein kerrostanut tätä muutamaankaan otteeseen, jotta iho saa kaiken haluamansa kosteuden. Arkiaamuisin hoitonesteenä on toiminut suihkutettava Olivia Klein, josta kirjoittelin täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASecret Key Starting Treatment Cream on samaa linjaa Starting Treatment Essencen kanssa ja täydellinen jatkumo sille. Ai että, mikä harvinaisen ihana tuntuma tästä voiteesta iholle jää! Aivan supersilkkisen pehmeä, niin pehmeä, että ihoa pitää oikein tunnustella uudelleen. ❤ Voide sisältää hoitonesteen tavoin Galactomyces -hiivauutetta, ja se uudistaa ihosoluja, syväkosteuttaa ihoa ja lisää ihon elastisuutta. Se uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä tekee siitä heleämmän. Tämä kaksikko onkin mainio apu esimerkiksi ihon pigmenttimuutoksiin!

Secret Key Starting Treatment Cream on täyteläinen, mutta ei rasvainen. Se imeytyy salamannopeasti ja jättää täydellisen pinnan meikille, minkä vuoksi tuote on täydellinen erityisesti päivävoiteeksi. Iltaisin tykkään itse käyttää jotain tuhdimpaa voidetta, vaikka tämä periaatteessa onkin tarkoitettu niin aamu- kuin iltakäyttöön. Sekä tämän voiteen että essencen tuoksu on hyvin mieto, mutta tosi miellyttävä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASitten jotain niin söpöä ja onneksi myös toimivaa: Secret Key Pink Racoony Hydrogel Eye & Cheek Patch – hydrogeelilaput. Tästä pakkauksesta ja sydämenmuotoisista lapuista tulee vaan niin hyvälle mielelle. Laput muuten puolittuvat keskeltä katkoviivaa pitkin täydellisen muotoisiksi silmien alla käytettäväksi, joten saksia ei tarvita. Hydrogeelilaput ovat iholle kunnon hemmotteluboosti, sillä ne sisältävät ruusu-, sitruuna- ja kultauutetta, jotka kosteuttavat ihoa, lievittävät väsymyksen merkkejä ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Tuoksu näissä on kivan ruusuinen.

Laput tuovat iholle ihanan viilentävän raikkaan tunteen (mikäli tätä haluaa tehostaa, voi laput säilyttää jääkaapissa, jolloin ne auttavat vielä paremmin esim. turvotukseen). Silmänympärysiho näyttää välittömästi freesimmältä ja iho tuntuu kaikin puolen kosteutetummalta. Oma ihoni yleensä imeekin kaiken lappujen hoitonesteen eikä levitettävää jää juurikaan enää lappujen poistamisen jälkeen. On aivan ihana tunne laittaa pitkän päivän jälkeen näitä muutama iholle puoleksi tunniksi ja mennää sohvalle makuulle, kunnon rentoutumishetki. Lappuja on yhteensä 60 kpl eli ihan heti ne ei pääse loppumaan eikä niitä tarvitse heittää turhana käytön jälkeen edes pois vaan ne voi laittaa likoamaan lämpimään veteen ja käyttää ruusuvetenä. Kätevää!

Onko Secret Key teille jo tuttu brändi?


6 thoughts on “Secret Key – korealainen kosmetiikka osaksi ihonhoitoa

  1. Ihan super kauniita noi purkit! Nimenä itsellenikinvain tuttu ja noi hydrogeelilaput on aivan ihanat! Ja ei se mitään, vaikka olisi tullut vähän jälkijunassa K-beautyn maailmaan, sillä nyt valikoima on mitä laajin suomessa eikä kaikkea tarvitse ulkomailta lähteä tilaamaan (toki sieltä saa joitain tuotteita lähes puolet halvemmalla!)

    Tykkää

    1. Tuo on kyllä ihan totta, että nyt jos koskaan on itseasiassa aika hyvä hetki alkaa K-Beautya testailemaan enemmänkin,kun saatavuus on niin hyvä! 🙈 nuo purkit on kyllä upeita kieltämättä! ❤️

      Tykkää

Jätä kommentti