Haussa toimiva luonnonkosmetiikan deodorantti?

D9165448-56B6-4318-82E4-09706E96D36A.jpegIhana tuoksu, tahraamaton ja toimiva? Mahdoton yhtälö luonnonkosmetiikan deodorantiksi? Ei suinkaan. En ole ikinä metsästänyt toimivaa luonnonkosmetiikan deodoranttia, mutta olen kuullut sellaisen löytämisen olevan yllättävän vaikeaa. Huvittavaa, mutta totta, itselleni täysosuma sattui heti ensimmäisen testaamani luonnonkosmetiikan deodorantin kohdalla ilman minkäänlaisia odotuksia. Aluksi ajattelin, etten taatusti vaihda tavallista tahraamatonta deodoranttia mihinkään, kunnes tutustuin purkkiin tarkemmin. Vitsit, tämänkään ei pitäisi tahrata. Päätin sittenkin antaa mahdollisuuden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä kyseinen löytö on PR-lahjana saamani Cattier Paris Roll On -deodorantti, joka on aivan täysin kuin ”tavallinen” deodorantti. Paitsi, että tämä on alkoholiton ja alumiinisuolaton, ECOCERT -sertifioitu ja 99,6% luonnollisesta alkuperästä valmistettu. Fiilis ei kuitenkaan eroa mitenkään synteettisestä. Tuote sisältää antibakteerisia raaka-aineita, jotka ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja. Samalla tämä Cattierin deodorantti kosteuttaa ja hoitaa herkkää ihoa.

FC29EE7E-E6A5-4A60-8550-01C212FCBE5C.jpegJokainen tietää ne valkoiset viivat vaatteissa. No, kuten mainitsinkin, tämä deodorantti ei jätä tahroja vaatteisiin. Tämä ominaisuus on itselleni sellainen, josta en karsi!  Tuotteen tuoksu on tosi miellyttävä, hennon kirsikankukkainen, ei lainkaan päällekäyvä. Cattierin deodorantti oli kyllä todellinen löytö, sillä tottakai käytän mieluummin luonnollista versiota alumiinin ja alkoholin täyteisen sijaan, mikäli se täyttää muuten omat kriteerit. Tämä sen tekee ja voin ilokseni suositella tätä myös heille, jotka sitä hyvää luonnonkosmetiikan deodoranttia ovat kissojen ja koirien kanssa etsineet, kannattaa kokeilla! Cattierin dödö sopii myös herkälle iholle.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s