Toimiva peitevoide alle 4 eurolla

Hyvän peitevoiteen vuoksi ei tarvitse tai edes kannata maksaa itseään kipeäksi, sillä erinomaisia vaihtoehtoja on tarjolla edullisemminkin, parhaassa tapauksessa jopa alle 4€. Kyseessä on tietenkin essencen uusin peitevoidetulokas, camouflage+ healthy glow concealer -nestemäinen peitevoide, joka tekee mitä lupaa.

camouflage+ healthy glow concealer* sisältää valoaheijastavia pigmenttejä, jotka kirkastavat tehokkaasti silmänympärysihon tummuuden ja tekevät ilmeestä saman tien skarpimman. Lisäksi peitevoide sisältää hoitavia ainesosia kuten E- ja B5-vitamiineja.

Tuotteen koostumus on melko paksu ja peittokyky on todella hyvä. Jo pieni määrä riittää koko silmänympärysalueelle, joten annostelua kannattaa harrastaa maltilla. Itse tykkään juuri tämän tyyppisistä peitevoiteista lirukoostumusten sijaan. Tuote levittyy tuhdimmasta olemuksestaan huolimatta kauniisti ja tasaisesti eikä jätä pakkeloitua ilmettä. Vaikka lopputulos on todella peittävä, se on hehkuva. camouflage+ healthy glow -peitevoide on vedenkestävä ja se pysyy iholla pakkaantumatta hyvin koko päivän, myös hikoillessa.

Sävyjä on kaksi, 10 light ivory ja 20 light neutral, joista ensimmäinen on todella vaalea ja sopii varmasti hyvinkin vaaleaihoisille. Peitevoiteesta kannattaa erityisesti silmänympärysihoa ajatellen valita aina mieluummin vähän liian vaalea kuin vähän liian tumma, jotta kirkastava efekti saadaan paremmin aikaan. Omalla ihollani tuo light ivory on todella, todella vaalea, mutta siitä huolimatta se toimii silmänympärysiholla hyvin.

Tämä camouflage+ healthy glow concealer on muuten kerännyt kehuja laajemminkin. Se voitti esimerkiksi Me Naisten peitevoidetestin eikä lainkaan syyttä. Jos 3,49€ saa näin hyvän peitevoiteen, miksi ihmeessä maksaa siitä kymmenen kertainen hinta.

*tuote saatu pr-näytteenä


2 thoughts on “Toimiva peitevoide alle 4 eurolla

  1. Kuulostaa hyvltä. Täytyykin kokeilla tuotakin. Olen aiemminkin käyttänyt edullisempia peiteaineita silmänalusille, ja hyvin ovat toimineet. Peiteaineet ovat kuitenkin nopeasti kuluvaa käyttökamaa, joihin en hirveästi euroja viitsisi upottaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s