Se paljon puhuttu Fanola, toimiko?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFanola on ollut kaikkien viileämmästä vaaleammasta haaveilevissa huulilla jo pitkään ja herättänyt mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Blogeissa on kirjoitettu siitä suorastaan kilpaa ja Googlen kuvahaku tarjoilee mitä uskomattomimpia lopputuloksia. Mutta mitä omat hiukseni siitä ovat tuumanneet?

Ihan alkuun on todettava, että omassa hiuksessa Fanola taittaa keltaisuutta paljon paremmin kuin mikään muu aiemmin kokeilemani hopeashampoo. Pigmentti on todella voimakas, mutta siitä huolimatta se ei ole kertaakaan tehnyt hiuksistani tunkkaisen sävyisiä vaan päinvastoin. Fanola on onnistunut kirkastamaan vaaleita osioita yllättävänkin kauniisti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAParhaan ja näkyvimmän lopputuloksen olen saanut laittaessani shampoon vaikuttamaan kuiviin hiuksiin, pitänyt vähintään sen viisi minuuttia ja vaahdottanut pois. Tällöin ero on ollut erityisesti luonnonvalossa harvinaisen selkeä. Mitä useamman pesun peräkkäin shampoota käyttää, sitä enemmän taittoa hiuksiin tulee – jopa niin paljon, että itse olen todennut, että nyt en enää viileämpää halua.

Jokaisen hiukset kuitenkin reagoivat eri tavalla, minkä vuoksi suosittelen aloittamaan maltillisilla vaikutusajoilla, ettei lopputulos pääse yllättämään. Aluksi olin itsekin todella varovainen, mutta nykyään tiedän, että omiin hiuksiini tällä ei lilaa lopputulosta saa pidemmälläkään vaikutusajalla.

Koska pigmentti on niin voimakas, se todella tarraa myös käsiin ja vieläpä saman tien. Varsinkin käsien ollessa yhtään kuivemmat, tiedät taatusti, missä ne kuivimmat kohdat ovat olleet shampoon levityksen aikana… Tämä onkin ensimmäinen hopeashampoo, jonka kanssa olen päätynyt käyttämään aina silloin tällöin käsineitä. Kannattaa siis olla tarkkana, mihin tätä huiskii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkävä kyllä, myös Fanola kuten monet muutkin hopeashampoot kuuluvat niihin, jotka kuivattavat hiusta valitettavan paljon, vaikka pesuvaiheessa hiukset tuntuvat yllättävänkin pehmeiltä. Sen vuoksi Fanola on parempi kaveri täsmäiskuissa värin kirkastamiseen aina silloin tällöin kuin joka pesulla käytettäväksi. Näin väriä on mahdollista ylläpitää viileämpänä ilman, että latvat muuttuvat kuitenkaan rutikuiviksi.

Vaikka kyseessä ei täydellinen tuote saatika ihmeiden tekijä olekaan, itse olen tykästynyt Fanolan tehoon todella ja se on peitonnut kaikki muut kokeilemani hopeashampoot sata-nolla tehokkuudellaan. Olenkin vähän vastahakoinen siirtymään testailemaan muita merkkejä, vaikka ne tavallaan kiehtoisivatkin. Mikä on sun suosikkihopeashampoo?


One thought on “Se paljon puhuttu Fanola, toimiko?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s