Hopeanaamio, joka kirkastaa blondin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Jokainen, jolla on hiuksissaan vähänkään vaaleita osioita, tietää sen ikuisuuskysymyksen: miten ihmeessä sitä keltaisuutta saa taitettua tehokkaasti? Olen kirjoittanut aikaisemmin Fanolan No Yellow -hopeashampoosta, joka on ehdottomasti tehokkain vastaava shampoo, mitä olen koskaan käyttänyt. Vaikka Fanolan hopeashampoon antama taitto on omaa luokkaansa, säälin kuitenkin aina hiuksiani sitä ahkerasti käyttäessäni – se kuten kaikki muutkin kokeilemani hopeashampoot kuivattavat hiusta ikävän paljon.

Koska hiukseni ovat pitkät enkä halua edesauttaa latvojen kuivumista, aloin miettimään, mistä löytäisin yhtä tehokkaan hopeatuotteen, mutta naamion muodossa. Silloin kuvioihin astui Fanolan hopeashampoon sisar, nimittäin No Yellow Mask. Miten ihmeessä en ole aikaisemmin tätä tajunnut tilata! Tässä on sellainen tuote, jota jokaisen ”vaaleat hiukset kellertävät” -ongelman kanssa painivien tulisi aivan ehdottomasti kokeilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuten Fanolan hopeashampoossa, myös tässä hopeanaamiossa pigmentti on hyvin hyvin voimakas. Käsiin se ei kuitenkaan tartu yhtä tehokkaasti kuin shampoon väri, onneksi. Naamio on koostumukseltaan paksua ja se on ihanan helppo levittää hiuksiin sotkematta koko kylppäriä. Itse tykkään tehdä alle normaalin pesun eli shampoo + hoitoaine ja huuhtelu, jonka päälle levitän vielä tämän Fanolan hopeanaamion vaikuttamaan. Tällöin hiukset saavat ainakin riittävästi kosteutta. Vaikutusajan olen pitänyt melko pitkänä, vähintään 5 min joka kerta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAParas taitto syntyy hopeashampoo + hopeanaamio -kombolla, jota suosittelen käyttämään silloin tällöin, jatkuvaan ylläpitoon tämä naamio on sen sijaan ihan ässä. Eron huomaa heti: vaaleat osiot ovat saaneet huomattavasti viileyttä ja kaunista taittoa ilman, että lopputulos on harmaa tai tunkkainen. Välillä luonnonvalossa olen oikein hämmästellyt näitä tuloksia. Tuossa kuvassa hiukseni on värjätty viimeksi huhtikuussa, kaikki taitto on tehty kotona. Naamio ei myöskään kuivata hiusta ja itse olen voinut käyttää sitä ihan huoletta vaikka joka pesulla. Tästä en muuten helpolla enää luovu!

Fanolan No Yellow Mask -hopeanaamion löydät ainakin eleveniltä ja hintaa isolla 350ml pullolla on n. 24€.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s