Multimaskingia The Body Shop -naamioilla

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanaa kesäkuuta – aika on mennyt ihan hujauksessa! Työkuvioiden muuttuessa olen ollut koko kevään niin kiireinen, että tämä blogi on jäänyt väistämättä täysin taka-alalle. Nyt on kuitenkin aika tehdä siihen muutos, sillä postausideoita on tällä hetkellä varastossa vaikka muille jakaa! Lähdetäänpä liikenteeseen nyt ihan ensiksi kasvonaamio-kaksikosta, joista kumpainenkin alkavat vedellä viimeisiään omassa hyllyssäni. Nämä sopivat vallan mainiosti esimerkiksi ihanaan juhannushemmotteluun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHimalayan Charcoal Purifying Glow Mask on tästä kaksikosta se voimakkaampi, minkä vuoksi tykkään käyttää tätä lähinnä kasvojen t-alueella. Kyseessä on syväpuhdistava hiilinaamio, joka jättää iholle ihanan raikkaan fiiliksen ja kuorivien ominaisuuksiensa ansioista myös kirkammaan ilmeen. Kaoliinisavea sisältävä paksuhko naamio imee iholta ylimääräistä rasvaa ja puhdistaa ihohuokosia. Naamio sisältää myös ihoa kuorivia vihreän teen lehtiä sekä teepuuöljyä, joka on tunnettu antiseptisista ominaisuuksistaan. Sopii siis erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle, mutta myös tällaiselle kuivemmalle ihotyypille maltillisesti käytettynä.

Teepuuöjystä muuten puheenollen: suosittelen ehdottomasti hankkimaan pienen pullon teepuuöljyä kylppärin hyllylle odottamaan sitä hetkeä, kun ärsyttävä näppylä päättääkin yllättää – se on nimittäin yllättävän tehokas apu paikallisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAC8FD474F-3D9A-4AA6-A045-ED8EB82F2B3B.jpegAmazonian Acai Energising Radiance Mask on sen sijaan energisoiva acainaamio, joka hurmaa mehukkaalla tuoksullaan ja hillomaisella olomuodollaan. Tätä tekisi mieli maistaa! Naamio on erityisen mainio stressaantuneelle ja väsähtäneelle iholle, sillä se sisältää kirkastavaa C-vitamiinia ja runsaasti ihon hyvinvoinnille tärkeitä antioksidantteja. Kofeiiniboostia väsyneelle iholle tuo guaranan siemenuute. Tuote toimii paitsi multimaskingissa t-alueen ulkopuolella kuorien hellävaraisesti, myös koko kasvojen naamiona, mikäli ei monien naamioiden kanssa jaksa konstailla.

Pakko sanoa, että acainaamion punainen väri näyttää epäilyttävästi kasvoille levitettynä siltä, että nyt on menossa joku pahempikin allerginen reaktio, mutta ei hätää. Naamion jälkeen väsähtynyt iho on saanut kyytiä ja lopputulos on kaikkea muuta kuin punainen. 🙂 Oli nimittäin itse pakko alussa muutaman kerran tarkistaa…

B93CE662-960B-4B8A-9CF4-789278027624.jpegOnko teistä joku testannut jompaa kumpaa?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s