Citymimmin ihonhoitolinja Laveralta

OLYMPUS DIGITAL CAMERARakastan asua kaupungissa. Kääntöpuolena on kuitenkin se, että saasteet, pakokaasut ja kaiken maailman pölyt laittavat ihon kuitenkin aika koville ja vieläpä huomaamatta. Erityisesti nyt keväällä ilmanlaatu saattaa olla toisinaan jopa erittäin huono. Suojaamme ihomme auringolta, mutta autammeko sitä suojautumaan saasteilta?

Ympäristön saasteet tuovat mukanaan monenlaisia ikäviä seurauksia ja vaikuttavat ihoon negatiivisesti. Ne saattavat muuttaa ihon omaa pH-arvoa heikentäen ihon luonnollista suojamekanismia, jolloin se reagoi entistä herkemmin kaikkeen. Lisäksi ne kuivattavat ihoa, edesauttavat pigmenttivaurioiden syntymistä ja ihon ennenaikaista vanhenemista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain maahantuojalta testiin luonnonkosmetiikkabrändi Laveran Anti-pollution -linjan seerumin, kasvovoiteen sekä kasvonaamion, joista kaksi jälkimmäistä ovat täysin uusia tuotteita. Lavera on tuttu kyllä brändinä, mutta konkreettista kosketusta kyseisen merkin tuotteisiin ei itselläni juurikaan ollut ennestään. No mistä näissä on sitten kyse?

Anti-pollution -tuotteet taistelevat nimenomaan ympäristösaasteiden aiheuttamaa ihon ennen aikaista ikääntymisprosessia vastaan hoitaen, kirkastaen ja kosteuttaen ihoa. Kyseiset tuotteet koostuvat innovatiivisesta raaka-aineseoksesta, jossa luomulevä yhdistyy muihin tehokkaisiin luonnollisiin ainesosiin kuten erilaisiin öljyihin. Kaikki tämän postauksen tuotteista ovat vegaanisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma suosikkini tästä kolmikosta on ehdottomasti Hydro Effect -seerumi, joka pitää sisällään luomulevää, luonnollista hyaluronihappoa, luomu aloe veraa sekä kosteuttavia luomusakkarideja. Seerumi on koostumukseltaan hyvin kevyt ja humahtaa ihoon alta aikayksikön. Se sopii erinomaisesti kasvovoiteen ja meikin alle eikä ole lähtenyt kertaakaan rullailemaan. Iholle jää tosi miellyttävä ja raikas fiilis! Seerumi suojaa ihosoluja paitsi ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta, myös taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Kosteustehoa saisi olla ehkä aavistuksen enemmän oman ihoni tarpeisiin vielä tähän aikaan vuodesta, mutta kesällä varmasti täysin nappivalinta. Hydro Effect -seerumi koko muun linjan tavoin on tuoksultaan ihanan raikas ja jotenkin merellisen kesäinen, tykkään kovasti!

Saman linjan Hydro Effect -kasvovoide on varsin toimiva peruspäivävoide. Ei mitään kovin erikoista, mutta ei mitään moitittavaakaan. Mm. luomulevää ja öljyterminaalin öljyä sisältävä voide vahvistaa ja kosteuttaa ihoa ja onkin itse asiassa huomattavasti paksumpaa kuin seerumi, mikä on omasta mielestäni vain hyvä asia. Erilaisesta koostumuksesta huolimatta kuitenkaan kasvovoiteenkaan imeytymistä ei tarvitse odotella vaan meikkiä pääsee tekemään käytännössä saman tien. Sopii hyvin kiireisiin aamuihin!

Detox Effect Mask -kasvonaamio osoittautui positiivikseksi yllättäjäksi. Rakastan sitä freesiä, viileää tunnetta, mikä iholle tämän mukana tulee! Voin niin kuvitella tämän kuuman kesäpäivän jälkeen hellimässä nassua… Naamio on suloisen vaalean mintun väristä ja koostumukseltaan suht paksua. Luomulevä ja mineraalisavi puhdistavat iholta ympäristön aiheuttamaa likaa. Lisäksi naamio kuorii ihoa hellävaraisesti tehden siitä kirkkaamman. Iho ei jää kiristävän tuntuiseksi vaan hoidetuksi ja puhdistetuksi. Tosi kiinnostava tuote!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämän postauksessa esitellyn kolmikon lisäksi Anti-pollution -sarjaan kuuluu uutuutena vielä geelimäinen puhdistusvoide, joka täydentää hyvin ihonhoitorituaalia, mikäli geelimäisistä putsareista tykkää. Kaikki tämän sarjan tuotteet sopii mitä luultavimmin suurimmalle osalle eri ihotyypeistä, ainoastaan todella rutikuivalle iholle en ehkä ensimmäisenä lähtisi näitä suosittelemaan. Onko joku siellä ruudun toisella puolella ehtinyt jo tutustumaan tähän nimenomaiseen sarjaan?


3 thoughts on “Citymimmin ihonhoitolinja Laveralta

  1. Hei, olet selvästi kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Oletko kuullut jo Ringanan tuotteista? Ringana on itävaltalainen yritys, joka tuottaa vegaanisia tuotteita muun muassa ihonhoitoon.

    Tykkää

    1. Moikka! Luonnonkosmetiikka ja sen uutuudet kiinnostavat, kiva, jos löytää uusia suosikkeja! Tuosta Ringanasta en ole kuullut, mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta 😊

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s