Täydellinen hoitoaine takkuuntuville, mutta hennoille hiuksille

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuinka haastavaa onkaan löytää se täydellinen, juuri omille hiuksille sopiva hoitoaine? Haastavaa, erittäin haastavaa ainakin omalla kohdallani. Olen kokeillut tuotteita ihan laidasta laitaan, hintaluokasta ja merkistä toiseen ja todennut, että ei vain toimi. Kaipaan hoitoaineeltani erityisesti kykyä selvittää sitkeimpiäkin takkuja, silottavuutta, mutta kuitenkin ilmavaa lopputulosta. Hiukset eivät saa jäädä raskaiksi, lähmäisiksi tai sähköisiksi saatikavaikeasti selvitettäviksi. Nämä ovat omalle helposti takkuuntuvalle, ja suht ohuelle hiuslaadulleni ihan ehdottomia no no -juttuja. Joten sitten kun se täydellisyyttä hipova yksilö löytyy, sitä ei ihan hevillä lähdetä vaihtamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma hoitoainerakkauteni on löytynyt OGX:n söpöjen purnukoiden joukosta. Kyseessä on Keratin Oil -hoitsikka, joka on ihastuttanut omaa kylppäriäni ties kuinka monen purkillisen verran jo lähes vuoden ajan. Olen aikaisemminkin tästä täällä blogin puolella maininnut, mutta tämä ansaitsee kyllä ihan oman postauksessa, aivan superlöytö nimittäin!

Kyseinen hoitoaine on täydellinen pitkien hiusten kaveri, sillä se auttaa suojaamaan hiuksia kahdelta pahalta, katkeamiselta ja haaroittumiselta. Tuotteen sisältämä keratiiniproteiini nimittäin lisää hiusten elastisuutta, mikä auttaa niitä kestämään paremmin päivittäisiä haasteita kuten harjausta ja hiusten muotoilua. Arganöljy puolestaan silottaa ja hoitaa käsiteltyjä hiuksia todella tehokkaasti. Rakastan sitä, miten helposti kammattavat ja sileät tämä hiuksista tekee, se on yksi tämän parhaista ominaisuuksista. Siinä tämä on yksinkertaisesti ihan omaa luokkaansa. Mikäli hiuksiin on esimerkiksi jäänyt takkuja shampoon jäljiltä, saa ne selvitettyä vaivattomasti sormilla haroen ilman että hiuksia tarvitsee kiskoa. Usein sekoitan mukaan vielä hiusöljyä tehostamaan hoitavuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASiitä lähtien, kun tämä on ollut käytössäni, ei sähköisistä hiuksista ole ollut juurikaan tietoa. Hoitavista ja silottavista ominaisuuksista huolimatta OGX:n Keratin Oil jättää hiukset mukavan ilmaviksi ja kevyiksi, joten se sopii tosi hyvin ohuemmallekin hiuslaadulle, joka kaipaa hoitoa. Tämän myötä olen pärjännyt vähemmällä harjaamisella ja takkujen selvittämisellä, joten hiukset kiittävät – ainakin jos yrität kasvattaa niitä. Kokonaisuuden kruunaa ihanan herkullinen tuoksu, joka on itselleni aina yksi oleellinen osa hiustenhoitorutiineja tai pikemminkin oikeastaan kaikkea, mitä kosmetiikkaan tulee.

Mikäli hiusaihe kiinnostaa enemmänkin, kattavan paketin hiustenhoidosta ja niiden kasvattamisesta voit lukaista täältä!


2 thoughts on “Täydellinen hoitoaine takkuuntuville, mutta hennoille hiuksille

  1. Tykkään tän merkin tuotteista ja tuotakin hoitoainetta oon käyttäny jo useemman purkin! Ton hoitavuuden lisäks plussaa on ehdottomasti tuoksu ♡_♡

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s