bareMinerals BareSkin -meikkivoide

bareminerals_bare_skinTunnustaudun bareMineralsin mineraalimeikkipuutereiden faniksi, sillä ne ovat ihania kaikin tavoin – lopputulos on kuulaan luonnollinen, tuote sulautuu ihoon, kestää hyvin, on helppo ja nopea levittää ja ennen kaikkea hoitaa samalla ihoa. Siksi halusin ehdottomasti kokeilla myös nestemäistä mineraaliversiota, BareSkin Pure Brightening Serum -meikkivoidetta. Ostin Kicksin alennusmyynnistä kesäiholleni testiin paketin, joka sisältää pienen meikkivoidepurnukan lisäksi juuri tälle kyseiselle meikkivoiteelle tarkoitetun siveltimen sekä puuterin. Kicksin alennusmyynnit on aina yhtä vaarallisia sanonpahan vaan… Vaikka tosin tämä löytö oli kieltämättä joka sentin arvoinen.

Meikkivoiteen esittely vakuuttaa monelta kantilta. Ensinnäkin, tämän meikkivoiteen valmistuksessa on käytetty mahdollisimman vähän ainesosia. Se sisältää itse asiassa sellaisia ainesosia, jotka hoitavat ihoa: C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa, syreenin kantasolu-uute tuo antioksidanttista suojaa ja korjaa, hyaluronihappo kosteuttaa ja tiaanioksidi tuo SPF 20 fysikaalisen suojan auringon säteiltä suojaamaan. Meikkivoide on todella, todella nestemäinen. Taustalla on kuitenkin ihana kookosvesi eikä tuote sisällä lainkaan vettä, öljyä (olisin voinut lyödä vetoa, että tässä on öljyä), silikonia tai parabeenejä. Tämä siis antaa ihon oikeasti hengittää eikä tuki sitä.

bareminerals_bareskin_starter_kitKuten puuterisessa versiossa, myös tässä on tekniikkansa, tällä kertaa SHAKE-DROP-BUFF: (SHAKE) ravista pulloa, jotta ainesosat sekoittuvat ja voide levittyy hyvin. (DROP) tipauta pisara meikkivoidetta Perfecting Face brush -siveltimeen. (BUFF) levitä kasvoille siveltimellä pyörivin liikkein. Jos haluat peittävämmän lopputuloksen, levitä uudestaan (BUFF).

Ohjeen mukaan 1-2 pisaraa riittää kevyeen peittävyyteen, 3-4 pisaraa keskivoimakkaaseen peittävuuteen ja 6-8 pisaralla saavutetaan täysi peittävyys. Tuo 1-2 pisaraa on oikeasti aika vähän, mutta tuote on kyllä kieltämättä todella riittoisa eikä huoliteltuun lopputulokseen tarvitse normaalilla iholla tuota 3-4 pisaraa enempää. Riittoisuudesta kertoo ehkä myös se, että tämän 15ml minipullon pitäisi riittää 45 päivän käyttöön enkä oikeastaan yhtään edes epäile.

Kuten ehkä rivien välistä voi lukea, lupaavien esittelytekstien lisäksi myös itse tuote on mielestäni super ihana. Se levittyy todella kauniisti, jättää luonnollisen, kuulaan ja ihanan kosteutetun lopputuloksen. Koostumus on jotenkin todella miellyttävä ja uskon, että talvella kosteutta kaipaava ihoni tulee kerta kaikkiaan rakastamaan tätä. Kesähelteillä tämä ei ehkä ole parhaimmillaan, sillä jopa minä (jonka kasvot ei kiillä juuri koskaan) alan kaipailemaan puuteria. BareMineralsin puuterinen mineeralimeikkivoideversio sen sijaan on kesällä täydellinen, kun taas talvella iho saattaa kaivata sen kanssa vähän enemmän kosteutta.

bareminerals_bareskin_sivellinTärkeää on muistaa a) sekoittaa purkki kunnolla ennen käyttöä ja b) työstää tuote huolellisesti kasvoille pyörivin liikkein, jolloin meikkivoide sulaa ihoon ja alkaa toimia niinkuin pitää. Vähän sama kuin puuteriversiossakin. Parhaimman lopputuloksen saamiseen tuo sivellin on kyllä oikeasti erinomainen, tosin onhan melko hintava. Siveltimen keskellä on syvennys, jonne meikkivoide pisaroita tiputellaan, jonka jälkeen lähdetään työstämään. Pyörittely tuntuu iholla mukavalta ja jos on aikaa, sitä jaksaa tehdä vaikka vähän pidempäänkin.

Ainut miinus tulee siitä, että ainakin tuosta pienestä pullosta pisarat tulevat toooosi hitaasti. Useimmiten purkkia on sekoitettava välissä, että pisaroita saisi lisää. Se on kuitenkin pieni vika, koska ns. oleelliset ominaisuudet ovat kunnossa. Jos siis uuden meikkivoiteen osto on edessä, suosittelen kokeilemaan tätä! Iho kiittää. 🙂

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s