Testissä Paesen uutuusmeikit + arvonta & alekoodi

*Postauksen tuotteet saatu


Juhlakausi on kuumimmillaan, joten tähän hetkeen sopii paremmin kuin hyvin katsaus Paesen meikkeihin, joissa yhdistyy ihonhoito ja meikki! Paese on nimittäin lanseerannut jälleen ihania ja ajankohtaisia uutuuksia, jotka pureutuvat erinomaisesti tämän hetken trendeihin – vai miltä kuulostaisi esimerkiksi kulmasaippua, jolla kulmat pysyy mintissä pitkänkin päivän? Ja koska rakastan erilasia huulipunia, valikoituu mukaan postaukseen myös muutama sellainen! Mun IG-tilillä on käynnissä nyt myös ihan huikea arvonta, jossa voit voittaa tämän postauksen tuotteista neljä omaa suosikkiasi täydentämään meikkipussia, käyhän osallistumassa!

Paese Browstory -kulmasaippua oli ehdottomasti yksi paketin kiinnostavimmista tuotteista enkä ole ainoa, sillä kyseessä on tämän syksyn hittituote eikä syyttä. Tämä kulmasaippua ei tarvitse toimiakseen vettä vaan on käyttövalmista tällaisenaan, mikä on ehdottomasti plussaa. Itse ainakin koen ne ihan saippuamuodossa vähän hankalaksi, joten tällainen oli erittäin tervetullut.

Tuotteella saa luotua joko kulmakarvojen laminointia muistuttavan lopputuloksen tai halutessaan hyvinkin luonnollista jälkeä. Itse koostumus on läpinäkyvä ja joustava eikä kulmakarvat jää mitenkään kivikoviksi kuten kuvastakin ehkä voi nähdä. Mielestäni parasta jälkeä saakin käyttämällä kulmasaippuaan dipatun kulmaharjan kämmenselän kautta, jotta ylimääräinen tavara jää siihen ja saippua ehtii muutenkin saada vähän lisäjähmeyttä. Annostelun kanssa kannattaa olla kuitenkin tarkkana, jotta lopputulos pysyy siistinä. Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Vegaaninen kulmasaippua sisältää mm. basilikan juuriuutetta, joka hoitaa ja vahvistaa kulmakarvoja. Kulmasaippuan hinta on 12,50 €.

Paese on lanseerannut myös pari uutta ripsaria, jotka yllättivät itse asiassa tosi positiivisesti. Olen aika valikoiva mitä ripsareihin tulee, mutta sekä maksimaalista tuuheutta lupaava Liloosh että erotteleva ja pidentävä Cheeky ovat osoittautuneet molemmat varsin kelpo ripsareiksi ja mikä parasta, molempien koostumus on täydellisen voidemaista heti avauksesta lähtien.

Erityisesti Cheeky tekee kauniin siistiä jälkeä, kohottaa ripsiä hyvin ja on erinomaisesti kerrostettavissa. Lisäksi säänkestävä koostumus sopii mainiosti Suomen sääoloihin, mutta lähtee vaivattomasti ihan tavallisella meikinpoistoaineella ja lämpimällä vedellä. Liloosh-ripsarilla saa ripsiin puolestaan enemmän massaa, joten tuuheutta ja volyymia kaipaavalle tämä on nappivalinta, tykkään kovasti tästäkin. Molempien ripsareiden hinta on 22,50 €.

Paesen uutuusluomiväripaletti on siitä jopa poikkeuksellinen, että siinä kaikki sävyt ovat mattasävyjä – harvemmin näin. Mattlicious-luomiväripaletti sopii niin arki- kuin juhlameikin tekemiseen ja on varsin varma valinta sävyjensä puolesta – mukana on niin lämpimiä kuin kylmiä sävyjä ja paletin sävymaailma ylipäätään on melko maanläheinen. Pigmentti sävyissä on tosi hyvä, joten aika maltilla saa lähteä sävyjen kanssa liikenteeseen. Oikein hyvä peruspaletti moneen! Paletin hinta on 24,90 €.

Valoaheijastavia pigmenttejä sisältävä Paese Illuminating Make-Up Base on heleyttävä ja kirkastava meikinpohjustusaine, joka sopii erityisesti väsyneelle, harmaalle ja elottomalle iholle. Kevyesti hohtavaa voidetta voi käyttää joko perinteisen primerin tavoin, yksistään heleyttäjänä, sekoittaa meikkivoiteeseen tai käyttää luonnollisen hehkun tuovana highlighterina. Primeri blurraa ihoa silottaen esimerkiksi pieniä juonteita tai laajentuneita ihohuokosia ja jättää sille kevyen hehkun. Meikkivoide kieltämättä levittyy tämän päälle tosi kivasti eikä tuntuma ole liian silikoninen. Varsinkin juhlameikkiin tämä on varmasti erinomainen lisä! Vinkkinä, että pieni määrä riittää ja mikäli voide alkaa rullaamaan iholla, on sitä tullut laitettua turhan paljon. Hinta 20,95 €.

Paesen Run for Cover 12 h Longwear -meikkivoide tekee ihosta samettisen mattaisen. Itse pidän enemmän kuulammista meikkipohjista, mutta mikäli matta on sun juttu, tämä on kaikin puolin oikein mainio meikkivoide, joka pysyy erinomaisesti koko päivän. Itse tykkään tämän meikkivoiteen lopputuloksesta eniten beautyblenderillä levitettynä – jälki on luonnollinen, kevyt, mutta ihoa juuri sopivasti tasoittava. Meikkivoide sisältää korkean pitoisuuden antioksidanttirikasta E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta kosteuttaen samalla ihoa. Mulla on sävy 40W Buff, joka on itse asiassa aavistuksen liian vaalea, mutta onneksi täysin käyttökelpoinen. Hinta 22,50 € / 30 ml.

Hienojakoinen, valoaheijastava Paesen Puff Cloud -silmänaluspuuteri on palkittu Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Lajinsa Paras 2020 vuoden parhaana meikkituotteena. Tämä monipuolinen tuote lupaa pitää silmänympärysalueen meikin paikoillaan koko päivän, mutta lisäksi se toimii luomivärinpohjustuksessa ja T-alueella perinteisen puuterin tavoin. Silmänaluspuuteri peittää väsymyksen merkkejä ja auttaa häivyttämään silmäpusseja. Viikunakaktusöljy hoitaa ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Hinta 18,90 €.

Sitten vielä katsaus näihin ihaniin puniin! Paesen High Gloss Liquid Lipstick -nestemäinen huulipuna tuo huulille aivan upean intensiivisen sävyn sekä todella voimakkaan kiillon. Sävy 53 Spicy Red on juuri täydellisen herkullinen kirkkaan punainen, jota rakastan – tämä upea puna mulla onkin näissä kuvissa huulilla, tykkään!

Huulipuna levittyy todella vaivattomasti,pigmenttiä löytyy tosi runsaasti eikä kerrostamiselle ole tarvetta. Aplikaattori tekee tosi tarkkaa jälkeä ja sillä on helppo saada siisti lopptulos. Tosi kiva löytö!

Vasemmalta oikealle High Gloss Liquid Lipstick, Satin Lipstick, Sheer Lipstick & Mattologie

Mattologie-mattapuna sävyssä 103 Total Nude on täysin edellisen vastakohta eli tosi kaunis, täysin mattainen nude. Tällaiselle sävylle on aina käyttöä! Hoitava koostumus sisältää riisivahaa, joka ehkäisee huulten kuivumista, A-, C- ja E-vitamiinien yhdistelmä puolestaan ravitsee ja uudistaa. Magneettinen korkki on käytännöllinen pieni lisä, arjen pientä luksusta. 🙂 Sheer Lipstick taas yhdistää kevyen huulipunan ja hoitavan huulivoiteen. Tämä mun sävy 30 Au Naturel tuo nimensä mukaisesti huulille hyvin luonnollisen sävyn. Viimeisenä helmenä Satin Lipstick sävyssä 21 Soft Peach, joka on ollut mulla viime aikoina käytössä varmaan eniten. Ihana persikkainen sävy toimii loistavasti huulten lisäksi muuten myös poskipunana ja pysyy todella hyvin poskilla paikoillaan.

Aika ihania tuotteita vai mitä? ❤ Ja hei! Koodilla BAMBI20 saat nyt 20 % alennuksen KAIKESTA skonbeauty.com -verkkokaupasta! Koodi on voimassa vuoden loppuun saakka. Paesen tuotteita myydään muuten myös suurimmissa Prismoissa, mikäli haluat käydä ihan paikan päällä hypistelemässä. 🙂

Ihanaa joulunaikaa!


Jätä kommentti