Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, kuvat valmistajilta

En voi uskoa, että taas on se aika vuodesta, kun on aika suunnata katseet kosmetiikkajoulukalentereiden hykerryttävän ihanaan maailmaan! Tuttuun tapaan tulen kokoamaan tähän postaukseen joulukalentereiden parhaimmistoa erilaiset budjetit huomioiden ja postaus täydentyy syksyn mittaan, kun valikoima laajenee. Aloitetaan ns. joulukalenterivakkareilla, joista erityisesti kolme ensimmäistä on omaan makuuni aina ehdottomasti ylitse muiden. ❤️

*Twistbe-joulukalenteri, hinta alekoodilla 189 € (arvo 366,35 €)

Twistbe:n oma joulukalenteri on aivan ehdoton suosikkini eikä sitä voi verrata kalentereissa mihinkään muuhun. Itselläni on ollut tämä käsinpakattu kalenteri jo kahtena vuotena peräkkäin mieheni ostamana ja voi pojat, miten innoissaan aikuinen ihminen voi olla saadessaan joka aamu avata käsin paketoidun lahjan. Tämän kalenterin kanssa joulu on vähän kuin joka aamu etkä taatusti tule pettymään! Tuotteet on huolellisesti valittuja ja tosi laadukkaita, aivan kuten Twistbe:n valikoima ylipäätään. Kalenteri ei sisällä samoja tuotteita kuin viime vuonna, joten siitä ei tarvitse murehtia, vaikka kalenteri olisi aiemmin sinulla ollutkin. Tänä vuonna kalenteri koostuu seuraavan kokoisista tuotteista:

  • 13 kpl täysikokoista tuotetta
  • 9 kpl matkakokoista tuotetta
  • 2 kpl näytekokoista tuotetta

Kalenteri myydään AINA loppuun alta aikayksikön, joten tämän kanssa ei kannata vitkastella. Kalenteri tulee myyntiin 1.10.2021, mutta alekoodi kannattaa käydä tilaamassa jo nyt *täältä, niin pääset ensimmäisten joukossa nappaamaan kalenterin. Tämä on myös aivan ihana lahjaidea, jolla ei voi mennä pieleen!

*Lookfantastic Advent Calendar, hinta 95 € (arvo yli 475€)

Lookfantasticin joulukalenteri on joka vuotinen klassikko, joka ei ikinä petä – tämä taitaa olla nyt kolmas vai neljäs vuosi, kun itseltäni tämä kalenteri löytyy. Mukana on tänäkin vuonna ihan superkiva kattaus kiinnostavia merkkejä ja tuotteita kuten minikokoinen NARSin supersuosittu Orgasm-poskipuna ja paljon muita herkullisia juttuja, joista ainakin itse innostuin sisältöä vilkuillessani. Luukkuja on 25 kpl ja sisällön arvo on tosiaan hulppeat 475 €. Odotan niin innolla, että pääsen availemaan näitä luukkuja!

Jos haluat saada kalenterin 15 € edullisemmin, kannattaa aloittaa LF Beauty Box -tilaus (koskee 3, 6 tai 12kk tilauksia) ja käyttää kassalla koodia ADVENTNEWSUBS, jolloin kalenterin saa 80 eurolla. Kalenterin pääset ennakkotilaamaan *tästä.

*Glossybox Advent Calendar, hinta 123 € (arvo yli 530 €)

Glossyboxin joulukalenteri oli myynnissä viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tykkäsin sisällöstä kovasti! Tuskin maltan odottaa, että pääsen tutkailemaan sisältöä tarkemmin myös tänä vuonna.  Kalenteri sisältää niin ihonhoitotuotteita kuin meikkejäkin ja mukana on tänä vuonna mm. BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant ja Zoeva. Ennakkomyynti on jo alkanut ja kalenterin pääsee tilaamaan *täältä. Glossybox-tilaajat saavat muuten 30 € alennuksen kalenterista!

*The Body Shop -joulukalenterit, neljä eri vaihtoehtoa

The Body Shopin joulukalentereita on saatavilla tänä vuonna aikaisemman kolmen vaihtoehdon sijaan neljä, neljään eri budjettiin. Edullisin *Share the Joy Advent Calendar -joulukalenteri maksaa 79 € ja se sisältää 24 matkakokoista tuotetta aina kylpyvaahdoista vartalovoihin ja kasvonaamioihin. Sisällön arvo on n. 121 €, jolloin yhden luukun hinnaksi jää 3,29 €. Usein tämä edullisin versio on sisällöltään vähän plaah ainakin aikuiseen makuun, mutta nuoremmalle kosmetiikkafanille varmasti erittäin ilahduttava lahjaidea. Sisällön pääset kurkkaamaan halutessasi *täältä.

Toiseksi edullisin kalenteriversio on *Share the Love Big Advent Calendar, joka maksaa 99 € ja sisältää 25 tuotetta. Sisältö muistuttaa paljon tuota edullisempaa kalenteria, mutta on arvoltaan 196,60 €, jolloin yhdelle luukulle tulee hintaa 3,96 €. Mukana on muutama turhake, mutta myös useampi tosi kiva tuote. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä.

Kolmas *Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar on hinnaltaan 149 € ja se sisältää 25 tuotetta. Tämän arvo on jo huomattavasti edeltäviä kalliimpi, 306,30 €. Nyt mukana onkin jo enemmän täysikokoisia tuotteita! Yhden tuotteen hinnaksi jää 5,96 €, joten täysikokoisia tuotteita saa suht edullisesti tämän kalenterin mukana. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä, myös koko sisällön pääset kurkkaamaan halutessasi saman linkin takaa.

Uutuutena tälle vuodelle on tullut kunnon överikalenteri, *Share Love, Joy & Kindness Exclusive Advent Calendar, joka maksaa 460 € ja on arvoltaan hulppeat 708,90 € ja sisältää 44 (kyllä, luit oikein) tuotetta. Tämä on kyllä aikamoinen kokonaisuus, mutta niin on hintakin. Massiivinen kalenteri sisältää 1-3 tuotetta / luukku ja mukana on niin kasvojen-, vartalon- kuin hiustenhoitotuotteitakin. Kalenterin pääset tilaamaan *täältä, kalenterin koko sisällön pääset kurkkaamaan halutessasi saman linkin takaa.

Myös *Kicksin valikoimiin on tullut jo hurja määrä erilaisia kosmetiikkakalentereita kuten suositut *Lumenen ja *Ritualsin joulukalenterit. Mikäli arvokkaammat kalenterit kiinnostaa, saatavilla on myös mm. Lancomen ja Filorgan kalenterit.

Täydentelen tätä postausta sitä mukaa, mikäli uusia kivoja kalentereita tulee vastaan, mutta mikäli haluat pelata varman päälle, suosittelen lämmöllä Twistbe:n, Lookfantasticin ja Glossyboxin kalentereita, joihin en ole pettynyt vielä yhtenäkään vuonna! ❤️