Helpot surffilaineet hiuksiin

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Surffilaineet ovat olleet pinnalla jo pitkään ja ne tuntuvatkin toimivan aina yhtä hyvin vuodesta toiseen. Niissä yhdistyvät kivasti rento, mutta kiinnostava look ja ne tuovat mukavaa vaihtelua ja ennen kaikkea volyymia erityisesti tällaiseen suoraan ja liukkaaseen hiukseen kuin itselläni on. Nyt luvassa onkin vinkki vitonen maailman helpoimpiin surffilaineisiin, joissa onnistuu ihan kuka vaan!

Tämä upea surffitukka syntyy nimittäin vaivattomasti *BaByliss Deep Waves -laineraudalla, joka luo täydelliset laineet ilman sen kummempia kommervenkkejä. Rauta on valmis 30 sekunnissa ja siinä on kolme eri lämpötilasäätöä, itse olen tykännyt käyttää keskimmäistä.

Mikäli toiveissa on kunnon surffilook, hiukset kannattaa käydä osioittain läpi, ettei alaosaan jää suoria osioita vaan koko tukka tulee käsiteltyä. Mitä ohuempi osio, sitä voimakkaampi laine. Itse kuljetan rautaa melko huolettomasti pituuksissa, sillä laineet antavat aika paljon anteeksi – seuraavan laineen alkamiskohta ei ole niin millin päälle omasta mielestäni. 🙂 Aivan juuresta ei kannata aloittaa, jotta lopputulos on luonnollinen! Lopuksi haron laineet sormin auki, jotta niihin saadaan lisää eloa. Jos hiuksia ei ole aikaa käydä osio osiolta läpi, saa kevyet laineet luotua myös nopeammin käsitellen paksumpia osioita sieltä täältä, keskittyen erityisesti pituuksiin.

Ehdoton plussa näissä laineissa on ehdottomasti se, että ne näyttävät tosi kivoilta vielä seuraavanakin päivänä antaen volyymia ja rakennetta ohuempaankin hiukseen. Laineet antavat myös kivaa tuuheutta ponnariin ja muihin kampauksiin, kannattaa kokeilla!

Lisätietoa tästä laineraudasta voit kurkata *täältä.


2 thoughts on “Helpot surffilaineet hiuksiin

  1. Ostin vasta eri valmistajan samanlaisen. Mä kyllä tykkään älyttömästi. En osaa tehdä raudoilla enkä puikoilla vaikka kaikkea vempelettä löytyy, yön yli letti tms. laineita on tullut tehtyä, mutta sekin on aina vähän yllätys miltä aamulla näyttää :D.

    Tykkää

    1. Kiva kuulla! 😍 Ja siis mulla on noiden lettien kaa sama juttu ja siksikin tää on niin ihana, kun tällä onnistuu aina eikä tarvi arpoa! 😄 Useimmiten niistä lettikiharoista tulee vähän mitä sattuu nimittäin 🙈

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s