Halpiskosmetiikan helmet: Makeup Revolution

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu yhteistyössä Lykon kanssa

Olen jo pitkään ollut ehdottomasti sitä mieltä, ettei kosmetiikasta eikä varsinkaan meikeistä tarvitse missään nimessä maksaa maltaita saadakseen superhyviä tuotteita. Siksi olen alunperin alkanut näitä ”Halpiskosmetiikan helmet” -postauksia ylipäätään kirjoittamaan – edullisista meikeistä löytyy ihan mielettömiä helmiä ja niistä haluan aina vinkkailla myös teille!

Itselleni uusin tuttavuus on *Makeup Revolution, jonka olen nimenä tiennyt pitkään, mutta itse tuotteet ovat olleet ennen tätä kesää vieraita. Mutta vitsit miten mielettömiä tuotteita olen löytänyt ja mihin hintaan! Ja hei tänään sunnuntaina näistä lähtee *Lykolla vielä -25 % pois, vaikka ei nämä kyllä kalliita täydelläkään hintaa ole.

*Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette, Large It Up (21,90 €)

Okei, tämä on heittämällä ihanan paletti, mihin olen IKINÄ törmännyt. Suorastaan täydellinen! Nämä 45 sävyä kolahtavat ainakin itselleni just eikä melkein, ja mukana on sopivassa suhteessa niin mattaisia, shimmerisiä kuin ihan metallinhohtoisiakin sävyjä.

Kuva: Lyko

Pigmentti näissä on aivan mieletön enkä ainakaan itse ole näiden huomannut pahemmin edes varisevan (video mun IG Storeissa täällä.). Mistä lähtien tällaisia paletteja on löytynyt parilla kympillä?! Tästä on tullut ihan mun lemppari. Ja jos juuri tämän paletin sävyt ei oo sun juttu, saatavilla on samaista 45 sävyn palettia myös *kolmessa muussa sävyssä. Tälle isot isot suositukset!

*Makeup Revolution Blusher Reloaded, Peach Bliss & Coral Dream (5,90 €)

No entäs nämä? Katsokaa nyt, mitä kaunokaisia! Kaikkien persikkaisten ja korallisten poskipunien edessä olen ihan sulaa vahaa, ja tämä kaksikko on hurmannut myös ihanalla koostumuksellaan. Vaaleampi sävy *Peach Bliss on todella luonnollinen ja tuo poskille kauniin, hyvinvoivan sävyn. Tämä sävy toimii tosi kivasti myös luomivärinä!

Korallinen, aavistuksen lämpimään pinkkiin taittava *Coral Dream on sekin hurjan kaunis. Coral Dream tuo poskille enemmän sävyä kuin tuo persikkainen versio ja annostelun kanssa kannattaakin olla maltillinen. Näissä on melko voimakas pigmentti! Sävyjä löytyy 12 erilaista, joten jokaiselle löytyy taatusti omansa.

*Makeup Revolution Luxury Baking Powder Banana (10,50 €)

Tämä on tuote, jonka moni varmasti Makeup Revolutionilta etukäteen tietää. Luxury Baking Powder Banana on keltainen viimeistely puuteri, joka neutraloi iholta punaisuutta, kiinnittää meikin sekä vie ylimääräisen kiillon pois. Puuteri toimii yllättävän mukavasti myös silmänalusilla kirkastaen ilmettä ja pitäen myös peiteaineen paikoillaan. Kyseessä on todella riittoisa tuote, joka ei varmaan lopu koskaan!

*Makeup Revolution Renaissance Lip Liner, Greatest & Classic (4,50 €)

Kuten tiedättekin, rakastan huultenrajauskyniä ja tykkään käyttää niitä huulipunan tapaan koko huulilla. Haluan, että kynä on sopivan pehmeä ja kermainen sekä erittäin pigmenttinen. Makeup Revolutionin huultenrajauskynät saavat ehdottomasti hyväksynnän, tykkään! *Greatest on nudehko, vanhaan roosaan menevä kaunis, luonnollinen sävy. *Classic on puolestaan marjaisen punainen, nimensä mukaisesti aika klassinen sävy.

*Makeup Revolution Fast Base Stick Foundation, F12 (8,50 €)

Tästä meikkivoidepuikosta mulla ei ollut odotukset kovin korkealla, mutta itse asiassa tämä pääsi yllättämään toden teolla –  lopputulos on hyvä ja sävykin osui aika nappiin! Puikko tekee meikkivoiteen levittämisestä kätevää ja nopeaa, itse meikkivoide muuttuu iholla helposti työstettäväksi, sulautuu kauniisti ihoon ja on koostumukseltaan peittävä. Rasvoittuvalle iholle en tätä suosittelisi, mutta normaalille iholle tämä toimii. Sävyjä on *18 erilaista, mulla on näin kesällä sävy F12.

Voisin jatkaa tätä listaa ihan loputtomiin, sillä Makeup Revolutionilta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! ❤ Koko valikoiman pääset kurkkaamaan *täältä ja kerro ihmeessä, jos sulta löytyy jotain tuotesuosituksia, joita mun kannattaisi seuraavaksi Makeup Revolutionilta testata!


1 thoughts on “Halpiskosmetiikan helmet: Makeup Revolution

  1. Mulla on aivan liian monta Revolutionin luomiväripalettia mutta nyt olen alkanut kaivata pienempiä paletteja. 45 sävyä on esim. työaamuna ihan liikaa. Kun joinain aamuina kaikki yli 3 sävyä tuntuu liian monimutkaiselta. Jotain pienempiä paletteja Revolutionilla on mutta niissä on heikosti mattasävyjä.

    Tykkää

Jätä kommentti