Pikaehostus vartalolle – välittömästi kauniimpi iho

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Miten saada välittömästi tasaisemman näköinen, viimeisteltynä hehkuva iho, joka on kuin tehty ihanien kesämekkojen kaveriksi?

Luonkosin uusin tulokas, hehkua tuova *Celebrate-kimallekakku on kesän must-have-tuote, johon on helppo ihastua. Celebrate-kakku paitsi hoitaa ihoa, myös tuo sille kauniin kultaisen hehkun, joka korostaa päivetystä ihanasti. Ja vaikka päivetystä ei olisikaan, tuo kakun kultainen sävy iholle välittömästi viimeistellymmän ilmeen.

Kakku sopii käytettäväksi erinomaisesti esimerkiksi auringonoton jälkeen, sillä sen hoitavat raaka-aineet rauhoittavat ihoa ja kosteuttaa sitä sitoen ihon omaa kosteutta iholle. Kakusta löytyy muun muassa superfoodina tunnettua tyrniä, jossa on hurjasti erilaisia flavonoideja ja A- ja E-vitamiineja. Lisäksi mukana on korjaavaa kaakaovoita sekä rauhoittavaa ja viilentävää aloe veraa. Tuoksunsa tämä ihanuus saa eteerisistä öljyistä.

Itse tykkään sipaista kakkua iholle aamulla ennen töihin lähtöä tuomaan vartalolle näppärän pikaehostukseen sekä kosteuttamaan ilman lähmäistä tunnetta. Kakku on superkätevä käyttää, sillä palaa voi hieroa suoraan iholle ja tasoittaa sen jälkeen käsin. Tähän kauneuskikkaan ei mene kauan aikaa! Tuote sopii muuten myös kasvoille tuomaan hehkua.

Kuten Luonkosin muutkin kakut, myös tämä on zero waste -pakkauksessa ja on täysin vedetön ja säilöntä-aineeton. Kakkua voi siis kuljettaa huoletta myös käsimatkatavaroissa!

Luonkosin Celebrate-kakkuun voit käydä tutustumassa tarkemmin *täällä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s