Esittelyssä lookfantasticin Naistenpäivän #QueensSupportingQueens -bundlen suosikit!

E385B5E9-F7BA-4665-BF64-DCFC21A0539D*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Sain Naistenpäivän kunniaksi lookfantasticilta aivan mielettömän paketin, jonka unboxasinkin jo IG:n puolella.  Lupasin kuitenkin palata teille vielä vinkkaillen mun suosikkituotteita, joten here we go – tässä ne tulevat! Ja hei, mukana on teille myös kiva alennuskoodi, mikäli intoudutte jotain shoppailemaan. ❤️

Tämä mun saama paketti on osa tärkeää *#QueensSupportingQueens -kampanjaa, jonka avulla pyritään tuomaan esiin sitä, miten tärkeää naisten on tukea toisiaan erityisesti aikana, jolloin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa negatiivisuus saattaa usein ottaa vallan. Yhteen hiileen puhaltamalla me voidaan saada aikaan huikeita asioita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Saanko esitellä, yksi ihanimmista seerumeista, joita olen ikinä kokeillut! Aurelia on musta aivan hurjan mielenkiintoinen, ylellinen brändi ja olinkin superinnoissani päästessäni testaamaan juuri tätä seerumia. Probioottinen *Revitalise & Glow Serum ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä palauttaa iholle kosteuden ja kirkkauden. Seerumi on koostumukseltaan maitomaisen kevyttä ja se imeytyy ihoon välittömästi. Itse käytän tätä iltaisin aina ennen yövoidetta, jotta probioottiset ainesosat, peptidit ja antioksidantit pääsevät tekemään parhaansa juuri yön aikana, jolloin iho on kaikista vastaanottavaisin hoitotuotteille. Aivan ihana tuote, joka jäi saman tien päivittäiseen käyttöön! ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*NuFACE Wanderlust Collection

Mielenkiintoiset tuotteet ei suinkaan tuo yhteen tuotteeseen lopu vaan tässä tulee jotain, joka taatusti herättää kiinnostuksen: kasvojen kohottaminen ihoon johdetun heikon sähkövirran avulla. Ideana on ikään kuin treenata kasvojen lihaksia ja pitää ne aktiivisena. NuFACE:n kynää muistuttava *FIX Line Smoothing Device -laite ehkäisee ja hoitaa hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää ihoa ja poistaa kasvojen turvotusta. Niin kiinnostavaa! Laite tuntuu kasvoilla jännältä ja pienen nipistelyn voi tuntea. Tämä on ihan ensimmäinen kerta, kun tällaista ”microcurrent” -laitetta olen käyttänyt, mutta mielenkiinnolla jatkan kokeiluja. Mukana tuli myös laitteen kanssa käytettävä *NuFACE FIX Line Smoothing Serum, *Optimizing Mist -kasvosuihke sekä *Prep-N-Glow-kasvojenpuhdistusliinat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Jos Aurelian seerumi oli yksi ihanimmista seerumeista, jota olen koskaan kokeillut, on tämä Antipodesin superlaadukas *Aura Manuka Honey Mask naamioiden aatelia. NIIN HYVÄ, etten voi kuin suositella testaamaan! Voisin lyödä vaikka vetoa, että rakastut tähän. Syväkosteuttava ja rauhoittava naamio sisältää antibakteerista manukahunajaa, minkä ansiosta naamio sopii täydellisesti myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Vaniljan ja mandariinin tuoksu on huumaava ja iho jää ihanan pehmeäksi, kosteutetuksi ja ravituksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKorres Nourishing Probiotic Gel Cream

Tämä *Korresin probioottinen geelivoide yllätti puolestaan täysin. En odottanut täältä suuria, mutta itse asiassa juuri tästä voiteesta on tullut yksi mun tämän hetken eniten käytetyimpiä kasvovoiteita! Voide sisältää kreikkalaista jogurttia, tuota perinteistä ihoa silottavaa superfoodia. Geelimäinen koostumus imeytyy välittömästi ja kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan. Kasvoille jää tosi miellyttävä, aavistuksen viileä, raikas tunne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*ESPA Essential Cleansing Mask

Pelkäsin tämän *ESPA:n savinaamion olevan omalle kosteusköyhyyteen taipuvaiselle iholle liian kuivattava, mutta olin niin väärässä. Vaikka kyseessä onkin savinaamio, ei tämä kuivahda kasvoille kiristäväksi koppuraksi vaan se pysyy miellettävän joustavana koko vaikutusajan. Mineraalipitoinen naamio paitsi puhdistaa ihon ylimääräisestä öljystä, se myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Olinkin varsin yllättynyt, miten miellyttävältä kasvot tämän jälkeen tuntuivat, ei kiristävää fiilistä vaan yllättävän kosteutettu ja tasaisen näköinen iho. Ehdottomasti jatkoon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Philip Kingsley Rose & Lychee Deep-Conditioning Treatment

Rakastan ennen shampoopesua käytettävä hoitonaamioita, sillä niiden avulla hiuksia voi hemmotella vaivattomasti vähän extraa, minkä lisäksi ne antavat latvoille hiukan suojaa myös pesun ajaksi. Tämän Philip Kingsleyn *limited-edition hoitonaamion mieletön tuoksumaailma on saanut inspiraationsa ayurvedasta. Naamio parantaa hiusten elastisuutta, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Ei jätä hiuksia raskaiksi tai lähmäisiksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Rejuvenating Moisturizer

Perricone oli mulle ennen tätä tuotetta täysin tuntematon eikä sen vuoksi ennakko-odotuksia ollut oikein suuntaan eikä toiseen. Voimakkaan antioksidanttipitoinen *Rejuvenating Moisturizer silottaa ryppyjä ja hienoja juonteita, ehkäisee tulehduksia ja kosteuttaa ihoa. Itse kaipaan kosteustehoja enemmän iltaisin, mutta aamuisin tämä toimii erinomaisesti. Voide nimittäin imeytyy hetkessä eikä jätä lainkaan rasvaista tunnetta, joten meikin alle tämä on juuri täydellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAForeo Luna Play Plus

Paketista paljastui myös tällainen söpöliini, *FOREO Luna Play Plus eli pienemmän Luna Play:n isosisko. Nyt molempia käyttäneenä täytyy sanoa, että itse tykkään tästä isommasta Plus-versiosta enemmän kuin tuosta minikaverista, vaikka ihan valtavaa etoa näissä ei olekaan. Tällä isommalla harjalla saa kuitenkin helpommin puhdistettua koko kasvot, ote on parempi ja lisäksi tämän käyttöikä on toki pidempi, sillä tähän saa vaihdettua patterit. Harja poistaa hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja loput meikinrippeet sekä puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti liasta ja öljystä. Harja sisältää sekä paksumpia, tehokkaampaa puhdistukseen soveltuvia harjaksia että ohuempia, hellävaraisempia harjaksia. Iho on ihan eri tavalla puhdas harjaamisen jälkeen, meikinrippeistä ei ole tietoakaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*NEOM Perfect Night’s Sleep Pillow Mist

Katsokaa nyt miten kaunis tämä *NEOM:in tyynysuihke on! ❤ Täysin luonnollinen suihke sisältää 14 erilaista rauhoittavaa öljyä kuten laventelia, makeaa basilikaa ja jasmiinia, jotka rauhoittavat mieltä ja valmistelevat kehoa nukkumaan aromaterapian keinoin. Muutama suihkaus riittää. Tuoksu on melko voimakas, mutta jotenkin ihanan ylellinen lisä osaksi iltarutiineja ainakin silloin tällöin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALittle Butterfly London Wrapped in Love Calming Anti-Pollution Baby Face Cream

Luonnonkosmetiikkasarja *Little Butterfly London on tunnettu paitsi näistä suloisista purnukoistaan, myös hellävaraisista tuotteistaan, jotka on suunniteltu alunperin vauvojen iholle. Tämä Wrapped in Love Calming Anti-Pollution Baby Face Cream suojaa ihoa ilmansaasteilta ja ravitsee sitä tehokkaasti. Äärimmäisen täyteläisen koostumuksen ansiosta voide on täydellinen osa iltarutiineja: vaikka purkin kääntäisi nurinpäin, ei voide lähde valumaan, sen verran tuhtia tavaraa tämä on! Siitä huolimatta lopputulos on kaikkea muuta kuin lähmäinen. Ihana tuote!

Koodilla TUULIAQUEEN saatte nyt 22 % alennuksen kaikista Naistenpäivän kampanjan tuotteista. Koko valikoiman pääset kurkkaamaan *täältä. Ihanaa Naistenpäivää kaunokaiset! ❤️

 

 


Jätä kommentti