Glossybox maaliskuu 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä, boksi saatu

Maaliskuun *Glossyboxin aika! Teemana oli tässä kuussa ”All eyes on me” ja boksi olikin varsin meikkipainotteinen. Boksista löytyi tuttuun tapaan viisi tuotetta, joista neljä oli täysikokoista. Kurkataanpa sisältöön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoughty Haircare Intensive Care Leave-In Treatment

Aloitetaan mun suosikkituotteella tästä boksista! Tämä ihanalta tuoksuva hiuksiin jätettävä hoitovoide tuli kuin tilauksesta, sillä tämän tyyppinen tuote on ollutkin hankintalistalla. Noughtyn tuotteet on Suomessa vielä melko tuntemattomia enkä itsekään ole brändin tuotteita aikaisemmin kokeillut. Tuote on 97 % luonnollinen ja se sisältää mm. sheavoita, arganöljyä ja E-vitamiinia. Pääsee välittömästi testiin!

Luna by Luna Eyeliner Duo

No tämäkin kaksikko pääsee käyttöön! Kyseessä on tosi pigmenttinen eyeliner-kaksikko, joista toinen on perusmusta ja toinen upea pronssinen.Vedenkestävän koostumuksen pitäisi kestää hikoilut ja sateet. Koostumus vaikutti hyvältä, riittävän pehmeältä, jotta se liukuu vaivattomasti. Mustalle on ehdottomasti aina käyttöä, pronssinen voisi toimia kenties luomivärin tapaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASleek Makeup Highlighting Palette ”Solstice”

Tämä Sleekin kaunis korostuspaletti sisältää neljä erilaista sävyä, joista kolme on puuterimaista ja yksi voidemainen. Pigmentti on hyvä ja hohtoa todella tulee reippaasti. Toimii myös luomivärinä! Samainen paletti löytyy multa kuitenkin jo ennestään lähes koskemattomana, joten tämä pääsee parempaan kotiin eteenpäin. Ilahduttava tuote taatusti monelle!

The Browgal Clear Water Resistant Eyebrow Gel

Jee kulmakarvageeli! The Browgalin geeli on väritön ja kuvauksen mukaan myös vedenkestävä kestäen jopa urheilun, saunomisen ja uimisen. Se lupaa suojata, muotoilla ja kiinnittää kulmat paakkuntumatta. Jos näin on, niin vau! Käyttöön menee tämäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEyeko Black Magic Mascara

Toinen tämän boksin eteenpäin lähtevä tuote on tämä Eyekon vedenkestävä ripsari, joka lupaa tuoda volyymia ja pituuttta sekä ravita ripsiä. Multa löytyy tämä ripsari ennestään ja kuten moni teistä tietääkin, rakastan essencen ripsareita enkä ole niiden vertaista vielä löytänyt. En myöskään käytä juuri koskaan vedenkestäviä ripsareita, mutta tiedän monen niitä rakastavan, joten eiköhän tälle ottaja löydy! 🙂

Maaliskuun boksi oli musta kaiken kaikkiaan onnistunut ja piti sisällään monia kivoja ja kiinnostavia tuotteita. Uuden kodin saa kaksi tuotetta, mutta muut otan ilomielin käyttöön. Mitä te tykkäsitte?

Oman Glossyboxin pääset tilaamaan *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s