Glossybox Helmikuu 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostaus sisältää mainoslinkkejä, boksi saatu

Helmikuun *Glossybox on täällä ja vieläpä näin poikkeuksellisen aikaisin! Tässä kuussa boksi on puettu vaaleanpunaiseen erikoispukuun, sillä helmikuisen Ystävänpäivän kunniaksi on tietenkin aika juhlistaa rakkautta. Teemana onkin ”Love crosses borders” ja boksiin on valittu 5 Glossy-tiimin rakastamaa tuotetta. Mitä helmikuun boksi sitten kätki sisälleen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFigs & Rouge Wonder Love Charm Glow Elixir

Tämä vaikuttaa kivalta tuotteelta! Ylellinen eliksiiri lupaa kosteuttaa hyaluronihapon ja A-, C-, ja E-vitamiinien avulla, tuoda kirkkautta ja hehkua sekä pehmentää ihoa mineraalien, ruusuveden ja ruusukvartsiyhdisteen avulla. Eliksiiri imeytyy välittömästi ja se jättää iholle valoa heijastavan pinnan, se ikään kuin katoaa ihoaa. Tuote muistuttaakin enemmän primeria kuin varsinaista ihonhoitotuotetta, mutta täytyy jatkaa testailua. Kiinnostava tuote kaiken kaikkiaan! Kyseessä on myös boksin kallein tuote – pullon arvo on 42 €.

Starskin Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask

Huulia täyteläistävä ja kosteuttava naamio, joka sisältää mm. bioselluloosaa. Huulinaamiot on aina ihan hauskoja saada, vaikka en niitä itse koskaan ostakaan. Varsinkin näin talvikuukausina huulten tehohoito ei ole koskaan pahitteeksi! Naamion pitäisi pakkauksen mukaan toimia erinomaisesti myös huulipunan tai -kiillon pohjustustuotteena. Pussi sisältää yhden naamion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALaritzy Cosmetics Shade Stix, sävy Aloha

Voidemainen puikkobronzer, joka lupaa antaa täydellisen, luonnollisen päivettyneen hehkun. En yleensä ole kovinkaan puikkomaisten tuotteiden fani, mutta tämä vaikuttaa yllättävän hyvältä! Sävy osui hyvin oikeaan ja puikko levittyy ainakin siveltimellä todella vaivattomasti ja siististi. Pigmenttinen koostumus on todella pehmeä ja kermainen, kestosta en vielä osaa sanoa mitään. Boksin yllättäjä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASerummasq+ Glow

Boksin toinen naamio on kasvoille tarkoitettu sheet mask, joka sisältää aktiivista seerumia. Kuvauksen mukaan se sisältää vahvistavia ainesosia supermarjoista ja ruusuvedestä ripauksella ylellistä kuohuviiniä. Skumppa kasvonaamiossa kuulostaa jokseenkin jännältä eikä pakkauskaan nyt ole mikään kovin houkutteleva, mutta kyllä tämä testiin pääsee!

Floss Beauty My New Favourite Lip Gloss, sävy ATH

Viimeisenä boksista löytyi Floss Beautyn huulikiilto. Sävy on huulilla suloinen vaaleanpunainen ja tuote itsessään ihan miellyttävän tuntuinen, ei kovinkaan tahmea. Ihan perushyvä tuote, jolle varmasti löytyy paikkansa, vaikka ei boksin suosikkituotteeksi noussutkaan.

Helmikuun boksi yllätti ehdottomasti positiivisesti ja mukana oli useampi kiva tuote. Omia suosikkejani oli ehdottomasti tuo Fogs & Rougen eliksiiri sekä bronzer-puikko, joita molempia lähden innolla testaamaan. Mitä mieltä te olitte tämän kuun boksista? 🙂

Mikäli haluat samaisen boksin kotiin, oman Glossyboxin pääset tilaamaan *täältä.


Jätä kommentti