Samea ja eloton iho? Näillä kahdella välineellä kirkastat ihon välittömästi

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Jokainen varmasti tietää sen fiiliksen, kun iho näyttää jotenkin todella elottomalta ja samealta eikä pelkät voiteet tai seerumit auta. Syynä voi olla huonot syömiset, stressi, ihon kuivuus, nestehukka – you name it. Itse olen löytänyt tähän pulmaan kaksi tehokasta apuvälinettä, jotka tekevät ihmeitä välittömästi. Eron huomaa silminnähden ja siksi haluan vinkata tästä kaksikosta nyt myös täällä blogin puolella, mikäli joku löytäisi tästä avun itselleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaksikko, josta puhun, on hierontakupit kasvoille sekä monelle jo tutumpi *gua sha-kivi. Itselläni on käytössä Bellabacin hierontakupit, joista olen tykännyt todella paljon. Hierontakuppien käyttö oli ainakin itselleni aivan uusi tuttavuus ihonhoidossa ja luulen, että se on sitä myös monelle teistä siellä ruudun toisella puolella. Mistä on siis kyse?

Hierontakuppi stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa, lisää verenkiertoa sekä ihon uusiutumista. Se on ikään kuin tehokas ja rentouttava kasvohieronta, joka syväpuhdistaa ihoa. Hierontakuppi imee ihon rasvoja syvältä ihohuokosista jo ennen kuin ne pääsevät muuttumaan varsinaisiksi mustapäiksi.

Bellabaci_kasvohierontaItse olen kokenut kaikkein parhaimmaksi hyödyksi nimenomaan verenkierron paranemisen. Aina kupeilla tehdyn hieronnan jälkeen iho saa nimittäin välittömästi kauniimman ja terveemmän sävyn sekä upean hehkun. Lisäksi näillä saa ihanasti hierottua mm. leukaperien jäykkyyksiä. Tärkeää on pitää kuppi koko ajan liikkeessä, ettei synny ”kuivakuppausefektiä” eli paikallista verenpurkaumaa. Tuosta kuvasta (kuva: Freetox.fi) saa vähän osviittaa, miten kuppia vedetään kasvoilla. Rastien kohdalla kuppia tulisi aina pumpata. Voit lukea lisää täältä.

Toinen korvaamaton apuväline on gua sha -kivi, jonka tehon huomaa myös saman tien. Omani olen saanut joskus kauan kauan sitten Pur Hyvinvointikaupasta, mutta vasta viimeisen puolen vuoden aikana olen tajunnut, miten mieletön väline on kyseessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGua sha vilkastuttaa myös verenkiertoa ja saa lymfanesteet tehokkaasti liikkeelle. Jos kasvot ovat pöhöttyneet vaikka edellisillan herkuttelusta, gua shalla turvotus saa kyytiä ja piirteet tulevat paremmin esiin. Itse tartun gua sha -kiveen aina, kun iho näyttää vähänkään samealta ja veltolta, kärsin päänsärystä tai kaipaan muuten vain extrarentoutusta. Tekee niin hyvää sekä iholle että mielelle! Gua sha -kiviä myy mm. *TwistBe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMolempien alle levitän aina laadukkaan kasvoöljyn, jolloin väline liukuu iholla vaivattomasti eikä rasita turhaan ihoa. En käytä molempia välttämättä peräkkäin vaan vuorottelen gua shaa ja hierontakuppeja vähän fiiliksen mukaan. Jos siis peilistä näkyy eloton ja samea iho, iso suositus tälle kaksikolle. Voin luvata, että nassu näyttää saman tien hehkuvammalta!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s