TONYMOLY Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postauksen linkit mainoslinkkejä, tuote saatu

Jos kasvosuihkeita vertailtaisiin söpöyden perusteella, olisi tämä *TONYMOLYn Pocket Bunny Mist aivan eittämättä se söpöyden huippu! 60 ml pikkupupu on kuitenkin myös sisällöltään tutustumisen arvoinen kaveri, erityisesti jos ihosi kaipaa piristystä ja lisäkosteutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPocket Bunny Mist sisältää useita erilaisia uutteita, mm. aloe verasta, karhunvatukasta, mansikasta ja vadelmasta ja tämän näkee jo ihan ainesosalistaakin vilkaisemalla – uutteita on ainakin seitsemää erilaista. Suihke lupaa kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti, rauhoittaa ja heleyttää, näistä voin allekirjoittaa jokaisen. Ja voi pojat tämän tuoksu on IHANA! Persikkainen tuoksu on juuri niin söpö kuin itse pullokin, voisin nuuhkia sitä loputtomiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMielestäni tämä suihke pääsee oikeuksiinsa erityisesti iholle kerrostettuna tai ainakin ihoon paineltuna. Suihkin puhdistetulle iholle ensiksi reilun kerroksen, painelen sen ihoon, jonka jälkeen toistan saman ja levitän sen jälkeen vasta seerumin ja/tai voiteen tai öljyn. Tästä toimintatavasta ainakin oma nassuni on tykännyt kovasti! Ennen tämän tajuamista en oikein ollut edes vakuuttunut tämän toimimisesta, joten kannattaa ainakin kokeilla erilaisia tekniikoita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuihke on tosi vesimäistä ja tulee aika voimalla, täten se siis myös kastelee kasvot aika huolella. Periaattessa tätä voi käyttää myös meikin kiinnittämiseen, mutta käytännössä en sitä edellä mainituista ominaisuuksista johtuen tee. Ihonhoidossa tämä on kuitenkin ollut toimiva lisä ja pienen kokonsa vuoksi kätevä ottaa reissun päällekin mukaan.

TONYMOLYn Pocket Bunny Mistin löydät mm. *täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s