Ravintolisiä kauneudenhoitoon – tue kauneuttasi sisältäpäin

E97A6A0E-1E12-4BB1-A975-0DD17CBEAE2C.jpeg*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kliseinen vanha sanonta ”kauneus lähtee sisältäpäin” on täysin totta ja niin ihon, hiusten kuin kynsienkin hyvinvoinnin perusta löytyy siitä, mitä syömme ja miten ravitsemme kehoamme. Mikään ulkoisesti levitettävä tuote ei voi tehdä ihmeitä, mikäli ravintomme ja elintapamme ovat ihan pielessä. Eikä niitä ihmeitä voi tehdä myöskään ravintolisät, mikäli muilta osin syömme ja elämme ihan miten sattuu. Tämän pohjustuksen ja alkupaasauksen jälkeen haluan kuitenkin vinkata teille kahdesta laadukkaasta ravintolisästä, joiden avulla kauneudenhoitoa on mahdollista tukea sisäisesti. Näistä molemmat ovat täynnä kaikkea hyvää, mitä kauniit hiukset, iho ja kynnet tarvitsevat!

117A0924-6CD7-460F-9242-342D7C933BE6.jpeg*Terranova Beauty Complex

Beauty Complex -ravintolisä on nimensä mukaisesti suunniteltu tukemaan juuri ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja kauneutta. Terranovan ravintolisät ovat tunnettuja laadukkaista raaka-aineistaan. Tuotteet ovat täysin lisäaineettomia ja ne sisältävät käsittelemättömiä, tuoreita kasveja ja rohdoksia sekä luonnollisia vitamiineja. Niin myös Beauty Complex.

Beauty Complexista löytyy mm.

  • MSM-yhdistettä, jonka sisältämää rikkiä on esimerkiksi ihossa, hiuksissa ja kynsissä
  • C-vitamiinia, jota tarvitaan kollageenin muodostumisessa
  • A-vitamiinia, joka tukee limakalvojen terveyttä sekä ihon normaalina pysymistä
  • Sinkkiä, joka edistää hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia.
  • Biotiinia, jota tarvitaan ihon ja hiusten terveyden ylläpitoon.

Lisäksi Beauty Complex sisältää perinteisiä kauneuden tukemiseen käytettyjä kasveja, kuten peltokortetta, tyrniä ja nokkosta sekä paljon muita arvokkaita ainesosia kuten mustikkaa ja raakakaakaota. Aika mieletön kokonaisuus vai mitä? Kun vilkaisee tuota koko sisältöä tarkemmin ymmärtää, että aavistuksen korkeampi hinta (20,90€/50 kapselia) on täysin perusteltu. Kapseleita otetaan 1-2 vuorokaudessa eli yksi purkki riittää n. kuukaudeksi.

88EEC133-FBEB-42A3-A911-161E41CAD783.jpeg*Puhdistamo Kollageeni Beauty

Toinen vähän eri tyyppinen, mutta myöskin hyvin laadukas kauneusravintolisä on Puhdistamon Kollageeni Beauty. Kollageeni Beauty -kapseli on maailman tutkituimman Verisol-kollageenipeptidin, C-vitamiinin, Puhdistamon Tripla Sinkin sekä biotiinin täsmäyhdistelmä nimenomaan kauneudenhoitoon. Kollageeni Beauty -kapselit tehostavat kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistavat ihon, kynsien ja hiuksien kuntoa.

Tiesitkö muuten, että Verisol-kollageenipeptidiä pidetään tutkitusti jopa maailman tärkeimpänä kosmetiikkatuotteena? Se on keskittynyt nimenomaan 1-tyypin kollageenituotantoon ja sitä kautta sekä ihon hyvinvointiin ja kosteuttamiseen että ryppyjen ennaltaehkäisyyn.

Puhdistamo Kollageeni Beauty kapseleita otetaan 1-4 kpl vuorokaudessa ja niitä myydään sekä 60 kpl pakkauksessa että 120 kpl pakkauksessa. Tuo isompi on ehdottomasti edullisempi valinta, erityisesti tällä hetkellä, kun se on *Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupassa 12.8. asti tarjouksessa vain 14,95 €. Normaalihinta on parinkympin luokkaa.

Molempia tuotteita myy mm. *TwistBe ja *Hyvinvoinnin.fi.


One thought on “Ravintolisiä kauneudenhoitoon – tue kauneuttasi sisältäpäin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s