Kaikki, mitä hehkuvaan ihoon tarviset – Beauty Expert Collection The Glow Edition (+alennuskoodi)

OLYMPUS DIGITAL CAMERATuotteet saatu pr-näytteenä

Hyviin ja laadukkaisiin tuotteisiin kannattaa panostaa, mutta tottakai niitä on vielä kivempi saada vähän edullisemmin. Miltä kuulostaisi saada 300€ arvosta superlaadukkaita tuotteita about satasella – aika täydelliseltä vai mitä? Sain testiin täysin yllätyksenä brittiläiseltä, luksuskosmetiikkaa myyvältä Beauty Expertiltä aivan upean The Glow Edition -kokoelman, johon asiantuntijat ovat valinneet 6 premium-tuotetta ylelliseen ihonhoitoon.

Jos Beauty Expert on vielä vieras toimija, taustaksi lyhyesti, että kyseinen verkkokauppa kuuluu lookfantasticin tavoin The Hut Group -konserniin ja vaikka heillä ei erikseen Suomen verkkosivua ainakaan vielä olekaan, toimittavat he kuitenkin myös tänne meille Suomeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKoska The Glow Edition -kokoelman kantavana teemana on nimenomaan glow, tuotteista jokainen boostaa tietenkin ihon omaa, luonnollista hehkua eri ihonhoidon vaiheissa ja harmonisena kokonaisuutena totta kai – onhan tuotteet asiantuntijoiden kuratoimia. Avatessani tätä pakettia olin ihan sanaton, sen verran mieletön tämä kokonaisuus on. Ei mitään näytekokoja vaan ihan täysikokoisia, todella arvokkaita tuotteita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEve Lom Radiance Transforming Mask (100 ml), arvo n. 73 €

Mikä ihana, ihana luksusnaamio ja ulkoakin kaunis kuin mikä! Kuivalle ja stressaantuneelle iholle suunniteltu naamio herättää ihon hehkun vaikuttavalla kombolla: mukana on mm. Austaralian Lime Pearl Caviaria (mikä tämä on Suomeksi?), jossa on AHA-happoja luonnollisessa muodossa sekä antioksidanttipitoisia kasviöljyjä. Paksu, hyytelömäinen ja läpinäkyvä naamio lämpenee iholla välittömästi. Naamion voi antaa 30 minuuttia, jolloin se kosteuttaa 6 tuntia tai jättää yön yli yönaamion tavoin, jolloin se kosteuttaa ihoa jopa 72 tuntia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFilorga Sleep and Peel Resurfacing Night Cream (30 ml), arvo n. 24,90 €

Filorgan kulttimainetta nauttiva yövoide Sleep and Peel on samettisen pehmeä yövoide, joka sisältää 6 hedelmähapon yhdistelmän (AHA ja BHA). Hedelmähapot tekevät yön aikana taikojaan eli kuorivat ihoa hellävaraisen kevyesti ja turvallisesti. Tämän tyyppinen kevyt kuorinta auttaa tasoittamaan ihon epätasaisuuksia, kirkastamaan ihoa sekä häivyttämään tummia läiskiä tasoittaen ajan mittaan ihonsävyä. Vaikuttavina aineina tässä tuotteessa toimii Filorgan oma NCTF- ja hyaluronihappoyhdistelmä, kuusi erilaista hedelmähappoa, ruskolevä, alfa-arbutiini ja matrikin-peptidit. Sopii päivittäiseen käyttöön normaalille iholle, herkälle iholle puolestaan joka toinen päivä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATime Bomb Divine Intervention Glow Oil (30 ml), arvo n. 56 €

Time Bomb on brändinä sellainen, joka haluaa pysäyttää ajan, toisin sanoen siis säilyttää ihon mahdollisimman kauniina mahdollisimman pitkään. Kevyt, kuivaöljymäinen kasvoöljy Divine Intervention Glow Oil kosteuttaa keveydestään huolimatta ihoa syvältä. Se sisältää useita luonnollisia eteerisiä öljyjä sekä muita ihoa helliviä aineosia. Öljy kiinteyttää ihoa, lisää sen hehkua ja elastisuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAManuka Doctor 24k Gold & Manuka Honey Hand Oil (25 ml), arvo n. 23 €

Enpä ole koskaan aikaisemmin omistanut käsille omaa, erillistä öljyä, mutta tässä se nyt on, Manuka-hunajaa, kultaa sekä argan-, makadamia, karpalo- ja seesamiöljyä sisältävä käsiöljy, joka on itse asiassa todella hyvä! Tämä kuivaöljy kosteuttaa käsiä ja kynsinauhoja/kynsiä tehokkaasti sekä tuo mukanaan kauniin hehkun eikä jätä käsiä tahmaisiksi. Tuoksunsa tämä öljy saa luonnollisesti kamomillasta ja valkoisista kukista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Acid Fix (30 ml), arvo n. 100 €

Omoroviczan Acid Fix -hoito on erinomainen tuote samealle iholle. Nimensä mukaisesti myös tämä sisältää AHA- ja BHA-happoja ja sopiikin käytettäväksi muutaman kerran viikossa iltaisin. Se poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja paljastaa kirkkaamman, hehkuvamman ja täyteläisemmän ihon. Lisäksi se vähentää mahdollista pigmentaatiota ja toimii muutenkin ihonhoidon monitoimituotteena ominaisuuksiensa ansiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMADARA Exfoliating Scrub Oil to Milk (60 ml), arvo n. 27€

Ylellinen ja täyteläinen öljypohjainen kuorinta sanoo karheille kuorinnoille hyvästit! Öljymäinen kuorinta muuttuu veden vaikutuksesta maitomaiseksi ja se kuorii ja uudistaa ihoa viemättä sen luonnollista kosteutta. Exfoliating Scrub Oil to Milk sisältää aprikoosin ja kauran öljyjä, jotka sitovat itseensä likaa ja epäpuhtauksia. Luonnollinen vulkaaninen hiekka auttaa puolestaan avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Kuorinta stimuloi solujen uudistumista, ja ihosta tuleekin pehmeämpi, tasaisempi ja selkeästi kirkkaampi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALisäksi kokoelman mukana tulee söpö The Book of Beauty, jossa kerrotaan paitsi tuotteista, myös annetaan mm. kullanarvoisia ohjeita siihen, mitä ainesosia ei ikinä tulisi käyttää samassa ihonhoitorutiinissa yhdessä.

Aikamoinen setti sanon minä ja musta ihan ehdottomasti jokaisen sentin arvoinen! The Glow Edition on tilattavissa täältä.

PSSST… Huomasin, että just nyt koodilla GLOWX20 saa vielä 20 % hinnasta pois!

 


2 thoughts on “Kaikki, mitä hehkuvaan ihoon tarviset – Beauty Expert Collection The Glow Edition (+alennuskoodi)

Jätä kommentti