Ampullien aatelia – kokeile ainakin näitä!

EFC82E52-4757-473D-B09D-A4E8D6BBBA0E.jpegPostauksen linkit mainoslinkkejä, tuote saatu

Ampullit ovat tulleet kohinalla laajemmille kosmetiikkamarkkinoille ja oman versionsa ovat luoneet yksi jos toinenkin brändi. Haluan nostaa yhden todellisen helmen esiin ja todeta, että jos jotain ampulleja lähdet testaamaan, niin testaa näitä.

Kyseessä on muidenkin blogikollegojeni ylistämät *Laveran Two-Phase Intensive Firming Treatment -ampullit. Lavera, tuo yksi luonnonkosmetiikan pioneereista, on näiden ampullien kohdalla onnistunut luomaan aivan hämmästyttävän tuotteen, joka saa ihon tuntumaan ja näyttämään paremmalta jo ihan muutaman päivän jälkeen.

Ampulleissa on innovatiivinen kaksi-faasinen koostumus, joka aktivoituu ravistamalla lasista ampullia ennen sen avaamista. Mikäli tuote ei tunnu valuvan alas ennen pullon kaulan katkaisemista, pieni naputtelu sormen päällä ratkaisee ongelman.

F64762A5-40FA-40B1-B0CA-03BFFD9718E2.jpegTehohoito sisältää uudenlaisen Green Lift Complex -raaka-aineseoksen, joka tukee ihon omaa kollageenintuotantoa. Tehokas koostumus auttaa mm. häivyttämään ryppyjä, kiinteyttämään ihoa ja tekemään ihosta sileämmän ja pehmeämmän. Jo yhden ampullin jälkeen iho tuntuu ja näyttää terveemmältä, täyteläisemmältä, napakalta ja kaikin puolin hehkuvalta! Rakastuin näihin saman tien.

Ampullit ovat itsessään jo todella kosteuttavia ja ravitsevia eikä iho olisi välttämättä kaivannut ampullin lisäksi ainakaan näin kesällä mitään muuta. Tämä ei ole sinänsä ihme, sillä nämä *Laveran ampullit sisältävät myös erilaisia öljyjä. Ja hei, tuoksuhan näissä on mielettömän herkullinen!

E4673DB4-A988-454A-9A30-87119DDD0487.jpegPakkaus sisältää seitsemän ampullia ja sopii käytettäväksi joko seitsemän päivän tehohoitona tai ylläpitävänä hoitona kerran viikossa. Itse käytin pakkauksen seitsemän päivän tehohoitona ja toivoin, että näistä olisi olemassa pulloversio, joka ei loppuisi ikinä. <3 Nämä todella sykähdytti!

Laveran ampullit löydät mm. *täältä.


2 thoughts on “Ampullien aatelia – kokeile ainakin näitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s