Limited Edition Beauty Box – lookfantastic x Omorovicza (arvo yli 300€!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPostauksen linkit mainoslinkkejä, boksi saatu

Kuten IG Storyn puolella jo mainitsinkin, en meinannut millään malttaa odottaa, että pääsen kirjoittamaan teille tästä aivan mielettömän ylellisestä limited edition -kauneusboksista, joka jälleen kerran yllätys yllätys lookfantasticin käsialaa. He vain aina jotenkin osaavat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALimited edition -boksi on omistettu ainoastaan unkarilaisen luksusmerkki Omoroviczan tuotteille ja sisällön arvo on lähes 330€ eli kolme kertaa boksin hinta (110€). Ulkonäöltään boksi on yksi kauneummista ikinä ja sisältöhän se vasta täyttä kultaa onkin: Omoroviczan 6 myydyintä tuotetta.

1DDE8783-7FF2-4011-985C-992557551BC0.jpegOmorovicza Magic Moisture Mist (50 ml), arvo 75,95 €

Saanko esitellä, maailman ihanin kasvovesisuihke Omorovicza Magic Moisture Mist. En ole ikinä kokeillut a) näin höyhenenkevyen hienojakoista kasvosuihketta tai b) näin uskomattoman tunnun jättävää kasvovettä. On toki hintakin sellainen, että sisällönkin on oltava jotain todella spesiaalia ja sitä tämä todella on.

Tuotetta kuvaillaan nestemäiseksi kosteuttajaksi, jossa on innovatiivinen kaksifaasinen koostumus, joka on rikastettu antioksidanteilla sekä ravitsevilla eteerisillä öljyillä. Tuote sisältää ruusunmarja-, avokado- ja macadamiapähkinäöljyä ja suihke toimiikin paisti tehokkaana kosteuttajana, myös suojana ympäristön aiheuttamia haittatekijöitä vastaan. Rakastuin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Midnight Radiance Mask -naamio (15 ml), arvo n. 27 €

Boksista löytyy myös täydellinen tuote kauneusunille, Midnight Radiance Mask -naamio, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa yön aikana. Paksu, geelimäinen koostumus sulaa iholle ja tuo viilentävän tunteen. Punainen levä ja hualuronihappo auttavat palauttamaan ihon elastisuuden ja täyteläistevät ihoa. Lisäksi naamio kuorii ihoa kemiallisesti, parantaa ja tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää värimuutoksia. Tuote sopiikin erityisesti hyperpigmentaatiosta kärsiville. Yönaamiot on ihania ja tämä lähteekin testiin ihan tuota pikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Thermal Cleansing Balm (50ml), arvo 65,45 €

Omorovicza Thermal Cleansing Balm tuli kuin tilauksesta, sillä olen juuri onnistunut lopettamaan mun kaikki edelliset puhdistusbalmit. Suosin ihonpuhdistuksessa nimenomaan paksuja, voidemaisia/balmimaisia tuotteita, jotka ovat iholle ja silmänympäryksille hellävaraisia, mutta puhdistavat silti hyvin. Testasin tätä eilen ja olen ihan myyty, paras meikin- ja ihonpuhdistustuote, jota olen koskaan kokeillut.

Tuotteessa on hyödynnetty unkarilaista mutaa, joka sisältää runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Voisi ajatella, että mutaa sisältävä tuote jättää iholle kuivan tunnun, mutta lopputulos on kyllä kaikkea muuta. Musta koostumus on äärettömän pehmeä ja sulaa iholle hetkessä öljymäisemmäksi. Kalsiumin ja magnesiumin lisäksi tuote sisältää humiini- ja fulviinihappoa sekä runaasti E-vitamiinia sisältävää manteliöljyä. Tuoksunsa tämä balmi saa appelsiinin kukasta. Thermal Cleansing Balmia voidaan käyttää myös sekoitettuna kasvokuorintaan, mikäli kuorinnasta haluaa hellävaraisemman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Daily Vitamin C Serum (5 ml), arvo n. 16 €

Daily Vitamin C Serum on yksi Omoroviczan uusimmista tähdistä. Tehokkaasti ihoa kirkastava seerumi auttaa torjumaan yleisimpiä ikääntymisen merkkejä. Voimakkaan antioksidanttipitoinen seerumi auttaa ihoa puolustautumaan ympäristön haittatekijöitä vastaan sekä parantaa ja tasoittaa ihonsävyä tuoden sille aivan ihanan tervettä kirkkautta. Ylellinen seerumi on koostumukseltaan maitomaista ja se imeytyy ihon todella nopeasti. Toimii erinomaisesti myös meikin alla. Harmi, että boksissa tullut pullo on noin pieni, tätä käyttäisin mieluusti vaikka loputtomiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Rejuvenating Night Cream (15 ml), arvo n. 40€

Rejuvenating Night Cream on kuivan ihon pelastaja ja todella mielenkiintoinen tuote. Sen voimaisen paksu koostumus paitsi kosteuttaa, myös rauhoittaa ja täyteläistää ihoa sekä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä. Tuote sisältää hasselpähkinäpeptidejä, kollageenin tuotantoa tehostavaa porkkanaöljyä, vapaita radikaaleja vastaan taistelevaa luumumanteliöljyä sekä pitkäaikaista kosteutta tuovaa omenapektiiniä. Vaikka kyseessä on yövoide, voi tätä tuotetta käyttää myös kosteutta boostavana pikanaamiona, joka valmistelee ihoa meikille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmorovicza Reviving Eye Cream (15 ml), arvo 105,45€

Reviving Eye Cream on boksin arvokkain tuote ja itse asiassa tämän koko boksin saa periaatteessa tämän yhden tuotteen normaalihinnalla. Aika älytöntä. Tuote vähentää silmänympärysihon turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja se sisältää mm. kurkku-uutetta, joka rauhoittaa ja virkistää silmänalusia. Hasselpähkinäpeptidit puolestaan häivyttävät hienoja juonteita ja ryppyjä. Jos kaipaat extravirkistystä, säilytä tuote jääkaapissa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAika vakuuttava setti vai mitä?

Itse olen tämä sisällöstä ainakin ihan fiiliksissä, yhtä innoissani kuin pieni lapsi karkkikaupassa. On aivan mieletöntä päästä tutustumaan tähän luksusmerkkiin syvemmin! Kaiken lisäksi boksin jokainen tuote on sellainen, jolle tulee olemaan taatusti ahkeraa käyttöä. Boksin hinta on tosiaan 110€ (arvo n. 330€) ja pääset tilaamaan sen täältä. ❤


2 thoughts on “Limited Edition Beauty Box – lookfantastic x Omorovicza (arvo yli 300€!)

    1. Eikö ookkin! 😍 Tämän sisältö oli kyllä hämmästyttävän hyvä, ja tuotteiden hinnat sellaisia, ettei kyllä normaalisti tulisi yksittäin ostettua. Aivan ihana! ❤️

      Tykkää

Jätä kommentti