Testissä odotetut beautyblender-meikkiuutuudet – hitti vai huti?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postauksen linkit mainoslinkkejä, tuotteet saatu

Koko meikkikansa tuntee beautyblenderin meikkisieni-ikonina, mutta tänä päivänä beautyblender on paljon muutakin kuin meikkiväline. Toukokuun alussa kauan odotettu beautyblender BOUNCE -meikkivoide lanseerattiin viimein myös täällä meidän koti-Suomessa eikä suinkaan yksin, vaan se sai kaverikseen mm. kolme ihoa hoitavaa primeria sekä lasimaisen, kirkkaan kiillon tuovan highlighterin. Nyt kurkataankin tarkemmin paitsi hypetettyyn BOUNCE-meikkivoiteeseen, myös Opal Essence Serum Primeriin sekä Glass Glow Shinelighter -korostustuotteeseen, jotka ovat viime aikoina olleet ahkerassa käytössä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOpal Essence Serum Primer, 36,90 €

Todettakoon heti alkuun, että tämä tuote on ylittänyt kaikki omat odotukseni ja on ollut päivittäisessä käytössä siitä lähtien, kun sen sain. Opal Essence Serum Primer sisältää ravitsevia, fermentoituja kasviuutteita ja se toimii tehokkaana ihon kirkastajana ja heleyttäjänä. Seerumimainen koostumus tuo iholle aavistuksen öljymäistä tuntua, mutta humahtaa ihoon salamana ja pitää ihon kosteutettuna jopa kahdeksan tuntia. Tämä primer onkin erinomainen valinta juuri normaalille ja kuivalle iholle.

Tuoksu tuotteessa on yllättävä ja aika voimakaskin, mutta ei ainakaan omaan makuuni mitenkään häiritsevä. Opal Essence Serum Primer luo ihan eittämättä meikille aivan erinomaisen pohjan, johon meikkivoide levittyy muitta mutkitta. Primer toimii totta kai myös kaikkien muidenkin kuin BOUNCE-meikkivoiteen kanssa – jos esimerkiksi jokin kotoa löytyvistä meikkivoiteista tuntuu liian mattaiselta, tämän avulla lopputulokseen saa tuotua aavistuksen lisähehkua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Bounce Liquid Whip Long-Wear Foundation, 44,90 €

Kun ikoni kohtaa täydellisen matchinsa, tässä on lopputulos. Pakko myöntää, että itseltäni tämän BOUNCE-meikkivoiteen hypetys oli mennyt jotenkin vähän ohi ja hyppäsin tähän junaan vähän myöhässä ja siksi myös aika lailla ilman mitään ennakko-odotuksia. BOUNCE on tunnetun meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä ja esimerkiksi suomalainen meikkitaitelija Mariela Sarkima kehui tämän meikkivoiteen maasta taivaisiin. Sävyjä on huikeat 40 erilaista ja ne jakautuvat neljään eri osioon: light (1), medium (2), tan (3) ja deep (4). Nämä jakautuvat keskenään vielä niin lämpimään (W), neutraaliin (N) ja viileään (C) ihon pohjasävyyn. Mun sävyksi valikoitui nyt 3.65N.

0A01CD03-2735-48DA-8262-2E2FC7FA24BFBOUNCE-meikkivoide on peittävä, mutta ihotuntumaltaan yllättävän kevyt. Peittävyydestä huolimatta lopputulos ei ole lainkaan maskimainen tai kakkumainen vaan todella kaunis ja heleä. Mikäli peittoa kaipaa lisää, on meikkivoide hyvin kerrostettavussa. Pelkäsin tämän olevan omaan makuuni ihan liian mattainen ja paksu, mutta mitä vielä, tämä on tosi luonnollisen kaunis ja erittäin kestävä (jopa 24h)! Toki jälki vaihtelee mm. sen mukaan, millä meikkivoiteen levittää (kostealla beautyblenderillä lopputulos on kevyempi ja kuultavampi) sekä mitä meikkivoiteen alle laittaa. Meikkivoide itsessään sisältää hyaluronihappoa ja antioksidanttista koivu-uutetta, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInnovatiivinen pakkaus on äärettömän kätevä ja se on luotu nimenomaan beautyblenderin käyttöä ajatellen. Pumppua painaessa meikkivoide tulee nimittäin ulos beautyblenderin muotoiselle alustalle, josta se on helppo töpötellä meikkisieneen ja siitä kasvoille ilman, että käsiä tarvitsee sotkea. Kaiken kaikkiaan BOUNCE-meikkivoide osoittautui ehdottomasti helmeksi, johon moni tulee rakastumaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGlass Glow Shinelighter, 26,90€

Glass Glow Shinelighter on omassa meikkikavalkaadissani ensimmäinen laatuaan. Kyseessä on täysin kirkas, huulikiiltoa ulkomuodoltaan muistuttava highlighter, joka tekee iholle upean luonnollisen hehkun ilman kimalletta. Koostumus on kevyt eikä se ennakkoluuloista huolimatta tahmaa. Glass Glow Shinelighter on todella monikäyttöinen: sitä voi käyttää yksistään tai meikin päällä (ei suositella kuitenkaan sekoitettavaksi meikkivoiteeseen), mutta myös esimerkiksi luomilla ja huulilla tuomaan luonnollista hehkua. Itse tykkään esimerkiksi sipaista tätä amorinkaarelle ja usein töpöttelen tätä myös luomille sormin. Tämäkin sopii hyvin levitettäväksi beautyblenderillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmalta osaltani beautyblenderin meikkiuutuudet ovat olleet ihan ehdottomasti hittejä ja erittäin positiivisia yllätyksiä, miltä nämä teistä vaikuttaa? Oletteko ehtineet jo käydä testailemassa?


3 thoughts on “Testissä odotetut beautyblender-meikkiuutuudet – hitti vai huti?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s