LF Beauty Box huhtikuu 2019

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää affiliate-linkkejä, boksi saatu

Huhtikuun LF Beauty Box saapui sopivasti ilahduttamaan harmaata päivää. Tämän kuun teemana on Raw Beauty ja boksi sisältää ainoastaan orgaanisia ja luonnollisia kauneudenhoitotuotteita. Tuotteita oli tuttuun tapaan mukana kuusi, minkä lisäksi boksista löytyy aina myös kuukauden Elle. Sitten itse sisältöön!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEmma Hardie Midas Touch Revitalising Cream 15 ml, arvo n. 16€

Mulla on Emma Hardien tuotteita jo ennestään ja olen tykännyt niistä lähes jokaisesta tosi paljon. Otan siis tämän kasvovoiteenkin ilolla kokeiluun! Voide on todella kosteuttava sisältäen mm. hyaluronihappoa ja se lupaa täyteläistää ihoa sekä lukita kosteuden. Kuulostaa siis juuri sellaiselta voiteelta, mistä itse pidän. Kaikin puolin kiva tuote!

Balance Me Vitamin C Repair Serum 7 ml, arvo n. 13€

Jeee seerumi! Olen todellinen seerumifani. C-vitamiinia sisältävä naamio taistelee hyperpigmentaatiota vastaan ja rauhoittaa ihoa tehden siitä pehmeän, heleän ja tasaisemman sävyisen. Tuote on 98 % luonnollinen. Vaikka purkki on pieni, ohjeen mukaan herneen kokoinen määrä riittää koko kasvoille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGrow Gorgeous Back into the Roots 60 ml, arvo n. 7€

Mukana tuli tällä kertaa myös hiustenhoitotuote Grow Gorgeous -brändiltä. Kyseinen brändi on tullut hiukan tutuksi jo LF:n joulukalenterin ja aiempien boksien myötä ja tykkään erityisesti siitä, että he ovat keskittyneet nimenomaan hiustenkasvattamista edesauttaviin tuotteisiin. Tämä 10 minuutin hiuspohjanaamio lupaa stimuloida hiuspohjaa, antaa littanille hiuksille nostetta ja tehdä niistä paksumman tuntuiset. Viilentävä naamio levitetään kuiviin hiuksiin ja voidaan jättää tehonaamioksi jo tunnin ajaksi! Onpa kiinnostava tuote!

Bellápierre Mineral Lipstick (Envy), arvo n.19€

Jos olen seerumifani, niin niin olen myös huulipunien ystävä. Vaniljaiselta tuoksuva, hitusen ruskeaan taittava punainen Bellápierren huulipuna on koostumukseltaan erittäin kermainen ja kosteuttava. Pigmenttinen puna levittyy huulille kuin unelma ja väri on itse asiassa huulilla yllättävän luonnollinen. Huulipuna on muuten 100 % luonnollinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaobay Recovery Mask Sensitive Skin 20 ml, arvo n. 6 €

Herkälle iholle suunniteltu naamio sisältää mm. kukkaisvettä, E-vitamiinia ja liudan kosteuttavia ainesosia, jotka huolehtivat ihon rasvahappotasapainosta. Tuote sopii erinomaisesti myös ärtyneelle iholle, sillä se sisältää sinkkioksidia, joka vähentää punaisuutta ja parantaa ihon puolustuskykyä. Tuotteen ainesosista jopa 98,7 % on luonnollista alkuperää ja 30 % luomua.

AHAVA Natural Dead Sea Bath Salts 250 g, arvo n. 8€

Missä on mun kylpyamme?! AHAVAn kylpysuola sisältää yli 21 ihoystävällistä mineraalia, ja se lupaa paitsi kosteuttavaa ja pehmentää ihoa, myös rentouttaa lihasjumeja. Magnesium, kalsium ja kalium takaavat levolliset yöunet. Ihana! Kylpy tällä kylpysuolalla höystettynä kuulostaisi juuri nyt niin täydelliseltä! No, seuraavalla hotellireissulla sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHuhtikuun boksi näytti tällä kertaa siis tältä ja vitsi miten kiva sisältö tässä jälleen oli! LF:n boksit jatkaa voittokulkuaan kyllä kuukaudesta toiseen. Arvoksi tälle sain n. 70 € + Elle. Kaikki mun LF Beauty Box -postaukset pääset lukemaan täältä.

Pakko muuten vinkata, kun eilen kirjoittelin tuosta mielettömästä Beauty Eggistä: kun aloitat nyt Beauty Box tilauksen ja lisäät Beauty Eggin koriin, säästät 12 € kirjoittamalla koodin: BEAUTYEGGBB kassalla. Aika hyvä diili, kun katsoo tuota Beauty Eggin sisältöä.

Oman LF Beauty Boxin pääset tilaamaan täältä. 1 kk tilaus on 20€/boxi, 3 kk 18€/boxi, 6kk 17€/boxi ja 12kk 15,50€/boxi.


Jätä kommentti