Etananlima ihonhoidossa – iUNIK Black Snail Restore Serum

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsimmäinen ajatus etananliman levittämisestä kasvoille ei ole mitenkään liian houkutteleva. Sen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä – etananlima on jo pitkään ollut arvostettu ainesosa ihonhoidossa erityisesti Koreassa. Ei ole siis yllätys, että korealaisen kosmetiikan buumin ollessa nyt kaikkien huulilla, ovat etanaseerumit ja -voiteet löytäneet tiensä myös osaksi meidän ihonhoitoa. Toisaalta muistan jo äitini käyttäneen lapsuudessani jotain etanavoiteita, joten mikään ihan uusi juttu ei kyseessä ole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATänään tutustutaan vähän tarkemmin iUNIKin Black Snail Restore Serumiin, jonka sain testiin korealaiseen kosmetiikkaan erikoistuneelta Kokoskin.fi -verkkokaupalta. iUNIK on brändinä mielenkiintoinen. iUNIK haluaa tehdä ihonhoidosta yksinkertaista ilman miljoonaa eri vaihetta. Minimalistisuus ulottuu myös pakkausdesigniin: tuotteet ovat ulkonäöltään tyylikkään yksinkertaisia. iUNIK käyttää ainoastaan tehokkaita ainesosia, joilla on luonnollinen alkuperä. Tästä huolimatta hinnat on haluttu pitää varsin maltillisina. Esimerkiksi tämän postauksen seerumi maksaa 22,50€ ja pullo on perinteisen 30 ml sijaan iso, 50 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlack Snail Restore Serumissa veden tilalla on käytetty etananlimaa, ja sitä on tuotteessa jopa 70 %. Seerumi sisältää viittä erilaista mustaa antioksidanttipitoista superfoodia, joilla on runsaasti antiage-vaikutuksia: mustapapuja, mustaa riisiä, mustaa seesamia, rakkolevää sekä munakoisoa. Lisäksi yhtenä vaikuttavana ainesosana toimii rohtosammakonputkiuute. Niasiiniamidi ja adenosiini hidastavat ihon vanhenemisprosesseja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeerumi ravitsee ihoa ja auttaa sitä palautumaan, minkä lisäksi se kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Täysin kirkas seerumi muistuttaa koostumukseltaan limaa, se on paksuhkoa ja venyvää, mutta se imeytyy ihoon ihan hetkessä. Tuote imeytyy niin tehokkaasti, ettei siitä jää oikein mitään varsinaista tuotetuntua iholle. Iho tuntuu kosteutetulta, täyteläiseltä ja pehmeältä. Tuoksua tässä seerumissa ei ole käytännössä ole lainkaan. Pipettipullo on kätevä ja tuote itsessään todella riittoisa – jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Todella helppo tuote kaiken kaikkiaan, jos näin voi sanoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeerumista löytyy tosi kattavasti tietoa iUNIKin omalta sivulta täältä.

Onko iUNIK jo sulle tuttu merkki?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s