Täydellinen meikkipaletti, joka korvaa 8 tuotetta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

… ja tällä hetkellä vieläpä -50% alennuksella, 19,95€! Ylistystä niittänyt Smashboxin The Cali Contour on paras meikkipaletti, johon mahdollisesti tulet ikinä törmäämään. Se meni heittämällä myös omalla listallani ykköseksi kaikista omistamistani meikkipaleteista heti ensimmäisellä sipaisulla. Miten täydellinen kokonaisuus, kerrankin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsinnäkin, tässä on viimein paletti, jossa jokaiselle sävylle on käyttöä. Neljä mattasävyä sekä kaksi helmiäistä ovat aivan mielettömän onnistunut kokonaisuus niin koostumukseltaan kuin sävymaailmaltaan. Pigmenttiä on runsaasti, mutta ei liikaa, että lopputuloksesta tulisi luonnoton. Sävyt levittyvät kuin unelma ja tuovat kasvoille aivan upeaa lämpöä ja tervettä hehkua – kaikkea muuta kuin tunkkaista ilmettä. Tämän on kehuttu sopivan hyvin myös vaaleammalle ihonsävylle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaikka The Cali Contour on nimensä mukaisesti korostus- ja varjostuspaletti, todellisuudessa se on paljon muutakin. Omassa käytössäni se pitää sisällään kahdeksan eri tuotetta. Erinomaiseksi varjostusväriksi sopivat kaksi mattaista ruskeaa, vanhahtavaan vivahtava roosainen matta on puolestaan aivan upea poskipuna. Keskimmäisillä helmiäissävyillä saa tuotua tosi kaunista luonnollista hehkua kasvoille korostusten avulla.

Mattainen, banaanipuuteria muistuttava korostusväri toimii mainiosti mm. peitevoiteen kiinnittäjänä tuoden valoa ja kirkkautta silmän alueelle. Koostumus ei ole liian puuterimaisen kuiva edes silmänympärysiholle. Paletti toimii kokonaisuudessaan myös ällistyttävän hyvin nudena luomiväripalettina. Ruskeita sävyjä voi käyttää myös rajausten tekemiseen sekä kulmavärinä, lämpimämpää ruskeaa sen sijaan aurinkopuuterin tavoin. Käyttötarkoituksissa vain mielikuvitus on rajana, sävyt nimittäin taipuvat moneen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIlouutisena voin tosiaan kertoa, että tämä Smashboxin ihanuus on tämän viikonlopun ajan (27.-30.9.) Kicksillä Weekend Deal -tarjouksessa, jolloin paletin 40€ saa puoleen hintaan (nyt siis 19,95€). Muista kirjautua verkkokaupassa omalle jäsentilillesi saadaksesi tuon alen! Nyt, jos koskaan on siis hyvä hetki täydentää tällä omaa meikkivarastoaan. Suoraan palettiin pääset tästä. Voin luvata, että et taatusti tule pettymään. ❤️


2 thoughts on “Täydellinen meikkipaletti, joka korvaa 8 tuotetta

Jätä kommentti