Testissä Balm Balmin bestseller-seerumi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Nyt otetaan tarkempi katsaus yhteen erittäin kiinnostavaan luonnonkosmetiikan seerumiin, joka on kerännyt ihastusta paitsi tehokkuudestaan, myös uskomattoman edullisesta hinnastaan. Kyseessä on mikäpä muukaan kuin TwistBe:n bestseller, Balm Balmin Little Miracle Rosehip -seerumi, jonka sain heiltä testiin.

Syksyn viimat vihmoo ja ainakin omassa ihossani sen huomaa välittömästi. Balm Balmin Little Miracle Rosehip -öljyseerumi on täydellinen täsmäase syys- ja talvikauteen. Seerumi on täysin luonnollinen ja se sisältää ainoastaan ihoa aidosti hoitavia raaka-aineita ilman mitään ylimääräistä. Harvinaista, mutta ihanan virkistävää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERARiittoisa öljyseerumi (seerumi-nimestään huolimatta tuote on pikemminkin kasvoöljy) tarjoaa täydellisen sekoituksen erilaisia superfoodeja iholle. Se sisältää mm. erittäin antioksidanttipitoisista purasruohoa, joka on yksi parhaimmista rasvahappojen lähteistä ja joka kykenee hillitsemään ihon tulehdustiloja. Seerumin jojobaöljy sen sijaan on äärimmäisen tehokas kosteudentuoja. Se muistuttaa itse asiassa ihon omaa talia, minkä vuoksi tämän seerumin avulla pystyy hillitsemään myös ihon omaa talintuotantoa, mikäli iho on rasvoittuva. Ruusunmarjaöljy puolestaan häivyttää tutkitusti arpia sekä auttaa hillitsemään ihon punoitusta. Purasruohon tavoin se on hyvin antioksidanttipitoinen ja se taistelee tehokkaasti ihoa tuhoavia vapaita radikaaleja vastaan. Apua löytyy siis moneen iho-ongelmaan – niin kuivuuteen, couperosaan, epäpuhtauksiin, arpiin kuin ikääntymisen merkkeihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa laiskat ihonhoitajat huomio! Balm Balmin ruusunmarjaseerumilla voi huoletta halutessaan korvata yövoiteen kokonaan, jolloin tarvitset vain kasvoveden ja tämän. Saadaksesi seerumista mahdollisimman parhaan hyödyn, levitä sitä kasvovedestä kostealle iholle, jolloin iho saa kosteutta sekä öljyistä että vedestä. Jos kuitenkin haluat käyttää tämän seerumin lisäksi myös kosteusvoidetta, levitä seerumi iholle poikkeuksellisesti vasta viimeiseksi, sillä muut tuotteet eivät tämän läpi pääse enää välttämättä imeytymään.

Öljyisestä koostumuksesta huolimatta tuote imeytyy hyvin eikä jätä ihoa lähmäiseksi. Itse käytän tätä lähinnä iltaisin, jolloin tuotteen raaka-aineet pääsevät hoitamaan ihoa yön aikana kaikkein tehokkaimmin ja aamulla vastassa on hellitty ja ravittu iho. Koska kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia, ne todella hoitavat ihoa eivätkä tee siitä vain hoidetun tuntuista. Suosittelen kokeilemaan, mikäli tavoitteena on sileä ja kosteutettu iho! Balm Balmin seerumin löydät täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s