Stoppi hiusten katkeilulle – testissä uusi Metal DX -hiusöljy

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu.

Hiusten katkeilu ja haaroittuminen on yksi isoimmista esteistä hiustenkasvulle ainakin omien hiusteni kohdalla, joten kaikki mahdolliset apuvälineet tähän ongelmaan on enemmän kuin tervetulleita. Omat hiukseni kun eivät meinaa jaksaa pysyä latvasta mun ikuisessa kasvatusprojektissa. Olinkin aivan innoissani, kun pääsin ottamaan testiin tämän L’Oreal Professionnelin uuden *Metal DX -hiusöljyn, joka lupaa vähentää hiustenkatkeilua jopa huikeat 97 %. Metal DX -tuotteiden ideana on puhdistaa metallihiukkasia hiuksista, sillä niiden kertyessä hiukseen ne voivat aiheuttaa juurikin hiusten katkeilua ja tehdä esimerkiksi väristä sameamman. Olen tykännyt tosi paljon samaisen sarjan *shampoosta ja *naamiosta, mutta tämä hiusöljy nousi kyllä ihan omalle levelilleen – tämä on ihan huippu!

Vaikka kyseessä on hiusöljy, tämän koostumus ei ole lainkaan öljyinen vaan täyteläinen, jopa vähän geelimäinen. Tuotetta voi levittää niin pyyhekuiviin kuin ihan kuiviinkin hiuksiin, mutta parhaimmillaan tämä on mielestäni juuri pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin levitettynä.

Kaikista kiinnostavin ominaisuus tässä on se, että tämä öljy antaa tällaisiin hennompiinkin hiuksiin tosi kivasti rakennetta ja jäntevyyttä, mitä tämän tyyppiset tuotteet eivät ikinä tee. Tämä ei latista niitä lainkaan! Siitä huolimatta, että hius saa kaivattua rakennetta ja jäntevyyttä, se samalla silottaa hiusta ja itsestä ainakin tuntuu, etteivät hiukset tämän käytön myötä takkuunnu niin helposti kuin yleensä. Täydellinen kombo, sanoisin.

Extrana Metal DX -hiusöljystä löytyy vielä lämpösuoja 230 asteeseen saakka, mikä on aina ehdoton plussa – varsinkin tällaiselle, joka ei suihkutettavista lämpösuojista pidä. Tässä se tulee kätevästi samassa paketissa ilman, että hiuksiin jää lähmäinen pinta.

Lisätietoa tuotteesta voi kurkata *täältä, Kicksissä on sopivasti menossa hyvät Black Week -tarjoukset eli tämänkin voi napata testiin huomattavasti normaalia edullisemmin. ❤


Jätä kommentti