Meikkivoidesuositus – BeautyAct Prebiotic Defence

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

*BeautyActin meikit ovat vieneet minut aikoja sitten mennessään (ne ovat ihan huikean hyviä!), mutta blogin puolelle en niistä ole tainnut juurikaan kirjoittaa. Kauniit pakkaukset ja laadukkaat meikit ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia! Tämä postaus onkin odottanut kirjoittamista jo pidemmän aikaa, sillä olen halunnut ehdottomasti päästä vinkkaamaan tästä meikkivoidelöydöstä myös teille!

*BeautyAct Prebiotic Defence Creamy Foundation on aivan toisenlainen meikkivoide kuin mihin olen tottunut. En oikeastaan osaa edes verrata sitä mihinkään toiseen meikkivoiteeseen, sillä en muista ikinä törmänneeni vastaavaan. BeautyAct Prebiotic Defence on nimittäin koostumukseltaan täyteläisen geelimäinen, suorastaan hyytelömäinen eli jotain ihan muuta kuin meikkivoiteet yleensä. Mutta se toimii iholla kuin unelma!

Tämä meikkivoide on äärimmäisen helppo saada levitettyä siististi ja tasaisesti, geelimäinen koostumus sulautuu ihoon todella kauniisti eikä jää pyörimään ihon pinnalle – pysyvyys tässä onkin mielestäni erinomainen, sillä koostumus tarraa ihoon levittämisen jälkeen vähän niinkuin kosteusvoide imeytyisi. Työstämisaikaa on kuitenkin hyvin, joten siitä ei ole huolta.

Lopputulos on samettinen ja luonnollinen, peittävyyttä tällä saa hyvin jo pienelläkin määrällä. Myös kerrostaminen onnistuu. Itse levitän tämän useimmiten meikkivoidesiveltimellä, mutta myös käsin tai meikkisienellä lopputuloksesta saa hyvän.

Omintakeisen koostumuksen lisäksi meikkivoiteen erikoisuutena on sen prebioottiset ominaisuudet, jotka ravitsevat ihon hyviä bakteereja ja vahvistavat sen luonnollista suojakerrosta. Tuote tuntuu iholla miellyttävältä, se on vähän kuin toinen iho.

Sävyjä on tästä saatavilla kaiken kaikkiaan viisi, itselläni on käytössä sävy 04W. Swatchit eri sävyistä sekä lisätietoa meikkivoiteesta pääset kurkkaamaan *täältä.


Jätä kommentti