Kerrankin hyvä meikinpohjustaja – ja vieläpä edullinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu

Nyt luvassa on edullinen primer-vinkki, jonka halusin tulla teille jakamaan! Fanitan harvoja meikinpohjustajia, sillä useimmiten en huomaa niillä olevan positiivisia vaikutuksia meikkiin tai sen kestoon enkä ylipäätään tykkää liian silikonisesta fiiliksestä, jonka moni meikinpohjustustuote tekee. Onko siellä muita samanlaisia?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta tämä! Tämä on jotain ihan muuta ja siksi se ansaitsee nyt ihan oman postauksensa.*Wet n Wild Prime Focus Primer Serum on nimittäin ehdottomasti yksi parhaimpia meikinpohjustajia, jota olen koskaan käyttänyt. Tuote on itse asiassa vähän kuin primerin ja ihonhoitotuotteen yhdistelmä, ja tuntuma on hyvin erilainen kuin useimmissa muissa meikinpohjustajissa.

Prime Focus Primer Serum on vesipohjainen eli koostumukseltaan hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sisältää kurkku-, mustikka- kamelia- ja gojimarjan uutetta, jotka kosteuttavat ja tekevät ihosta aivan ihanan pehmeän ja tasaisen. Tuote tuo iholle samalla luonnollisen kuulauden, ei kimaltavia hippuja tai kovaa hohtoa vaan kevyttä heleyttä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimer tekee iholle erinomaisen pohjan meikille ja ainakin itsestäni tuntuu, että meikkivoide levittyy joka kerta vieläkin nätimmin, kun olen käyttänyt tätä alla. Kuten sanottu, yleensä en eroa juurikaan huomaa, mutta tähän olen tarttunut harvinaisen usein, sillä lopputulos on niin kiva! Iho ei jää lainkaan tahmeaksi tai tuote vähän kuin katoaa ihoon.

Ja tuoksu, se on niin ihanan raikas! Hintakaan ei tosiaan päätä huimaa vaan tämä lähtee alle kympillä. Wet n Wildin primer löytyy mm. *Lykolta ja Stockmannilta.


Jätä kommentti